Swissness način života

Svečanim otvorenjem 20. septembra 2018. godine, Swissotel Sarajevo s ponosom je otvorio svoja vrata internacionalnim i regionalnim, te domaćim gostima. Prikladno smješten tačno tamo gdje putnici žele biti, Swissotel Sarajevo pruža gostima mogućnost da odsjednu u centru glavnog grada Bosne i Hercegovine, gdje sa sigurnošću mogu istražiti najbolju ponudu u gradu.

Sa preko 30 dobro pozicioniranih hotela, smatramo se domaćinima svijeta, time promovišući svoj moto  ‚savremeni dom daleko od Vašeg doma’. Sarajevo je posebno odabrano za jednu od najnovijih lokacija Swissotel-a, s obzirom da grad predstavlja stil i atmosferu po kojoj je Swissotel poznat – kombinirajući renomirane, međunarodne, hotelijerske standarde s lokalnom gostoljubivosti i tradicionalnom bh. kulturom. Swissotel Sarajevo nudi 218 savremeno dizajniranih soba s prekrasnim panoramskim pogledom na grad, inovativne wellness i spa sadržaje, dva restorana, kongresni centar, te zapanjujući predsjednički apartman koji se prostire na 365 m2.

Prikladno smješten tačno tamo gdje putnici žele biti, Swissotel Sarajevo pruža gostima mogućnost da odsjednu u centru glavnog grada Bosne i Hercegovine, gdje sa sigurnošću mogu istražiti najbolju ponudu u gradu. Promovisanjem destinacije, uporedo sa promocijom hotela, želimo pozicionirati Sarajevo na ekskluzivnu, turističku mapu svijeta, prepoznatljivu po jedinstvenoj usluzi. Tradicionalna bosanska hrana, uz utjecaj bliskoistočne kuhinje, poslužuje se u sklopu našeg A la carte restorana, The Fusion. Doručak za goste hotela poslužuje se u Café Swiss restoranu, koji nudi cjelodnevnu blagovaonu, s različitim izborima, za porodični ručak ili užinu s prijateljima i kolegama.

Za opuštajuće okruženje posjetite naš Swiss Lounge u lobiju hotela, gdje možete uživati u osvježavajućim napitcima, raznovrsnim kafama i kolačima. Golden Rain Spa by Swissotel prostire se na 1000 m2 i nudi bazen sa panoramskim pogledom na grad, te mnogobrojne sadržaje poput saune, turskog kupatila, hamama, slane sobe, fitness sale, te brojnih masaža i tretmana. Sve što Vam je potrebno za potpuno opuštanje, relaksaciju i rekreaciju uma, duha i tijela, sa najsavremenijom opremom, upotpunjenih u Swissness način života.

HUBIH

×
×

Cart