Hotel Athos pruža sav komfor i udobnost

Svi napori koje ulažemo, bez dobre koordinacije svih zaposlenih ne bi bili mogući, i usluga svih nas prema gostu je od vitalnog značaja za uspješno poslovanje, jer želimo da zadržimo gosta kako bi naše poslovanje moglo da raste i prosperira’.

Branislav Pejičić, menadžer hotela Athos

Hotel Athos je hotel sa tri zvjezdice koji posluje u sastavu i u sjedištu privrednog društva d.o.o. Ducla u Modriči, a registrovan u Ministarstvu trgovine i turizma Republike Srpske od 27.12.2010 godine. Prema odluci upravnog odbora, od aprila 2018. godine na mjesto rukovodioca objekta, menadžera nalazi se Branislav Pejičić. Ističe kako se za to vrijeme uradilo jako puno na podizanju kvaliteta usluga za goste.

”Tu prije svega mislim na udoban i konforan smještaj koji smo gostu omogućili renoviranjem naših soba sa tri novoizgrađena luksuzna apartmana. Naravno, uz ljubaznost našeg osoblja od prvog kontakta na recepciji gdje goste dočekujemo uz čašicu dobrodošlice”, kaže Pejičić. Dodaje da je Modriča mali gradić koji nema atraktivnih turističkih mjesta u okolini, te da su profil gostiju uglavnom poslovni ljudi koji obezbjede smještaj preko Booking-a, sa kojima imaju zaista odličnu saradnju.

”Strategija našeg razvoja se  kreće u tom pravcu, pa smo obezbjedili sve potrebne uslove za taj profil gostiju. U našem hotelu Athos se nalazi i manja sala za sastanke i prezentaciju proizvoda koju koriste i naši lokalni privrednici”, ističe Pejičić.

”Međutim, ne zanemarujemo ni druge profile gostiju, tako da smo osmislili prostor i dali imena apartmana po profilima naših gostiju. Tako imamo ”porodični apartman” u dva nivoa za maksimalno četveročlanu porodicu, sa svim potrebnim sadržajima da se osjećaju kao kod kuće. Besplatan  internet, kablovska televizija, mini bar i drugo”,  dodaje menadžer Athosa.

Apartman Athos sa svojih 25 m2 i balkonom sa pogledom na rijeku Bosnu pruža kompletan konfor, naravno sa svim pratećim sadržajima: kablovska TV, internet, radni sto, kao i room servisom i slično.

Apartman koji ima   35m2, kablovsku TV, internet, mini bar, veliku terasu sa garniturom za sjedenje ima pogled prema rijeci Bosni savršeno je mjesto za odmor. Luksuzno opremljeno kupatilo sa jacuzzi kadom pruža nezaboravan ugođaj i boravak. U skorijoj budućnosti ovaj apartman namijenjen je mladim bračnim parovima koji će koristiti usluge Banket sale i poslije vjenčanja hotel Athos im stavlja na raspolaganje ovaj izvanredni apartman.

”Za naše goste, koji pored usluge noćenja žele i doručak to mogu iskoristiti i uživati u rustikalnom restoranu sa izvanrednim pogledom i specijalitetima domaće kuhinje”, navodi Pejičić.


Branislav Pejičić, menadžer hotela Athos

×
×

Cart