Želite maksimalno iskoristiti rad Vaših bašti u ugostiteljskim objektima?

Želite maksimalno iskoristiti rad Vaših bašti u ugostiteljskim objektima?

E SOLUTIONS d.o.o. Zenica Vam nudi idealno rješenje koje ćete iskoristiti u prelaznom vremenskom periodu.

Karbonske infracrvene grijalice Veito.

Svakom vlasniku ugostiteljskog objekta je najbitnije zadovoljstvo gosta kojeg će svojom uslugom, ponuđenim proizvodom i ambijentom ponovo vratiti na istu adresu, i kojem će ponuditi uslugu više nego drugi ugostiteljski objekti po čemu se izdvaja od drugih. Svaki vlasnik je svojstven na svoj način, ali samo zadovoljan gost je jedinstven.

Kako ponuditi uslove za rad bašti tokom cijele sezone u ugostiteljskim objektima? Vrlo jednostavno ukoliko imate pravi pristup rješenju koje nude iz E SOLUTIONS, i prihvatite rješenje kao investiciju, a ne kao trošak. Naime, o čemu se radi.

U današnje vrijeme gdje su troškovi neizostavni dio svakog poslovanja, treba ih pretvoriti u investiciju koju ćete isplatiti putem uštede energije. 

Veito je vodeći svjetski proizvođač karbonskih infracrvenih grijalica, i jedini je proizvod ovih mogućnosti vrhunskih performansi koji je sada dostupan u Bosni i Hercegovini.

Veito karbonske infracrvene grijalice su modernog dizajna koje predvode u ekonomičnosti, uz različite postavke napajanja putem daljinskog upravljača (1000W, 1500W, 2000W, 2500W). Projektirane su na principu energetske učinkovitosti uz korištenje posljednje tehnologije karbonskih vlakana, što znači da koristimo usmjerenu toplotnu energiju dometa 3-5m zašto nam ne smeta ni što smo u otvorenoj bašti, jer imaju najvišu potrebnu IP zaštitu što ih čini izuzetno otpornim na sve vremenske uvjete.

Veito karbonske infracrvene grijalice su savršeno rješenje za unutarnje i vanjsko zagrijavanje, odnosno jedino i pravo riješenje za otvorene i zatvorene baste, jer u slučaju zagrijavanja Veito proizvoda nemate gubitak toplotne energije kao sa drugim načinom zagrijavanja gdje je općepoznato da je staklo jako slab izolator, i gdje redovno imate  probleme sa zagrijavanjem svojih staklenih bašti, jer ne koristite pravo rješenje.

Činjenica je da vam za korištenje Veito karbonskih infracrvenih grijalica nije potrebno ni ustakljenje bašti, jer usmjerena toplotna energija koju dobijete u samo par sekundi iz infracrvene svjetlosti pruža efekat sunčeve energije.

Veito se ubjedljivo našao na prvom mjestu sa kvalitetom uz maksimalnu uštedu energije. Studija o potrošnji električne energije je pokazala da se već u prvoj godini investicija isplati u odnosu na druge oblike zagrijavanja, te je svaka naredna godina naznačena za uštedu električne energije.

Veito karbonske infracrvene grijalice mogu se koristiti na balkonima, terasama, u pušačkim zonama, staklenim baštama, restoranima, kafićima, hotelima, kupatilima, bazenima, garažama, radionicama, tvornicama, skladištima i još mnogim drugim mjestima.

Mnogi svjetski renomirani objekti su im ukazali svoje povjerenje.

Provjerite zašto su najbolji.

Gdje kupiti Veito proizvode?

Web shop: www.veito.ba

Ekskluzivni distributer za BiH: E SOLUTIONS d.o.o. , Maršala Tita 61, Zenica

Kontakt telefon: 061713385

Mail: info@veito.ba

Fb: Veito BiH

Instagram: Veito Bosna i Hercegovina

×
×

Cart