Turistički bazeni: Složenost u izgradnji

Turistički bazeni, za razliku od rezidencijalnih, služe najčešće samo za komercijalnu upotrebu u turizmu. Nalaze se unutar ili ispred hotela, hotelskog resorta, unutar kampova, ispred apartmanskog naselja i slično.

U zavisnosti o tome koliko je veliki broj njegovih potencijalnih korisnika, turistički bazeni mogu se smatrati polujavni, javni te vrlo zahtjevni javni bazeni. Zapravo, broj očekivanih korisnika je vrlo važan, jer upravo on uslovljava nivo, odnosno zahtjevnost bazenske tehnike za tretman i obradu vode.


HYDROGROUP d.o.o. je kompanija koja je u BiH radila na velikim turističkim bazenima i resortima. Uspješno su realizovali veliki broj projekata, čime su stekli znatan broj zadovoljnih klijenata. Snaga njihove firme leži i u kvalitetnim uposlenicima koji svojom stručnošću, kreativnim idejama i zalaganjem pridonose opštem zadovoljstvu, kako unutar firme, tako i u odnosu sa investitorima i poslovnim partnerima. Pouzdanošću rada te kvalitetom usluga i proizvoda zadobili su povjerenje poslovnih partnera.

×
×

Cart