Stolice u ugostiteljstvu

Stolice koje se koriste u restoranima izrađuju se od različitih materijala koji omogućuju da stolica bude čvrsta, udobna, lagana, stabilna i da ne zauzima puno prostora pokraj stola.

Visina stolica treba biti oko 45 cm, a širina 45-50 cm. Broj gostiju koji mogu sjesti u određenu prostoriju ne zavisi samo o veličini ploha stolica, nego i od prostora kojeg zauzimaju stolice. Prostor kojeg zauzimaju stolice ovisi o njihovoj konstrukciji koje se međusobno mogu razlikovati: obična stolica, polufotelja, više ili manje masivna stolica.

Odlučnu ponudu ugostiteljskih stolica kao i profesionalne savjete možete potražiti u kompaniji SinCroEr doo .

SinCroEr doo  se bavi uvozom i prodajom metražne robe ( mebl štofovi, eko kože … ) za restauriranje starog i proizvodnju novog namještaja. Vrše usluge presvlačenja i proizvodnju novog namještaja za ugostiteljstvo ( stolice, stolovi, lože po mjeri, apartmanski kreveti i sl. ), te imaju vlastitu proizvodnju sjedalica, stolnjaka, posteljine i sl.

×
×

Cart