Keramika u nešto drugačijoj primjeni

Zimsko razdoblje u pravilu asocira na neko zatišje i mirniji tempo, jer u poređenju s razdobljem visokih temperatura i dugog sunčanog dana, može se i reći da je tako. Ipak, zimski mjeseci ne znače zatišje u građevinskoj industriji! Upravo je to vrijeme kada se pripremamo na sezonu kada će stići mnogobrojni turisti i uživati u ponudi koju naše podneblje nudi.

Ponuda ali i radovi znače puno više od samih apartmana i drugih smještaja za noćenje! E kakve to sad veze ima s keramikom i našom ponudom?!

Kako smo do sada više puta spominjali, keramika je jedan od zahvalnijih materijala za primjenu: za postavljanje, zamjenu, održavanje,…a estetske varijante koje nudi su nemjerljive s bilo kojim drugim materijalom.

Upravo gore navedene karakteristike su dovele do toga da su keramičke pločice primjenu našle i u javnim objektima i prostorima, a ne samo u onim stambene prirode.

U nastavku nekoliko primjera uporabe keramičkih pločica u prostorima različitih javnih namjena. Naravno, ne radi se o keramici u kupaonicama i toaletima, nego upravo u dijelu u kojem je manje očekivana, ali gdje daje vrhunske rezultate!

Počet ćemo s ne tako rijetkim primjerom: keramikom u ugostiteljskim objektima. Osim podnih površina, keramičke pločice su primjenjive na vertikalnim/zidnim površinama, a često i kao obloga šanka.
Osim ugostiteljske namjene, zbog dojma čistoće i jednostavnosti, keramičke pločice nerijetko su dio interijera i u pekarama. Na kompletnom zidu, kao detalj između polica ili opet kao obloga šanka ili prodajnog pulta…

Trebamo li napomenuti da po ovakvu keramiku ne trebate ići u Italiju?! Bijele, crno bijele, ali i sve ostale zamislive i nezamislive kombinacije potražite u našoj ponudi: za Vaše stambene ali i sve ostale prostore!

Ideje i inspiraciju za vaše poslovne objekte potražite u našim salonima keramike koji se nalaze u sklopu prodajnog centra AT Kerametal Ljubuški i Sarajevo!

×
×

Cart