Šta glavna slika hotela govori o vašem hotelu


Nije tajna da fotografije imaju važnu ulogu u odluci o rezervaciji gostiju. Kupci žele biti sigurni da su pronašli idealan hotel po najboljoj cijeni. Trebaju se osjećati sigurnim prilikom kupnje proizvoda noćenja koji je neopipljiv, potrebni su konkretni dokazi. Precizni opisi, online recenzije i fotografije su kombinacija koja pruža osjećaj sigurnosti za online putnike. I nije nužno u tom redoslijedu.

Kao što stara poslovica ide, slika govori hiljadu riječi. Nije iznenađenje da  uspjeh vašeg unosa jako ovisi o vizualnom sadržaju. Tačnije, glavna slika vašeg hotelskog profila na ljestvici puno je važna – putnici koji pretražuju hotele, samim tim pretražuju i informacije o poslovanju hotela.

Apsolutno morate imati glavnu sliku

Prvi dojmovi su sve. Vaša glavna fotografija za unos je prva točka kontakata između putnika i vašeg smještaja. Ako nije privlačan, bit će i posljednji.

Vaša glavna slika također može utjecati na to koliko je gost spreman potrošiti. Stavimo se u cipele kupaca. Putujemo i želimo osigurati da hotel koji odaberemo nas ne razočara. Pretpostavimo da pretraživanje generira dva hotelska profila – a niti jednu sliku.

U ovom slučaju, vjerojatno bismo rezervirali hotel s boljim kritikama i nižom cijenom. Ipak, to možda nije slučaj kad bismo vidjeli glavne slike smještaja. Biste li bili voljni rezervirati nešto skuplji hotel ako biste mogli vidjeti slike koje prikazuju puno bolje sobe od drugog hotela? Vjerojatno biste to učinili. Tako bi i vaši potencijalni gosti.

Kako odabrati najbolju sliku

Vaš je cilj pričati priču hotela. Ideja nije samo to da ima prekrasnu sliku, već je i kvaliteta također važna. Evo nekoliko fotografskih aspekata koji čine čistu, oštru i atraktivnu sliku:

  • Dobro osvijetljen i profesionalan izgled
  • Nedavna i točna
  • Vodoravna (pejsažni format)
  • Visoka rezolucija (širina najmanje 2000 piksela)

Preporučujemo vam da se danas prijavite (ili registrirate) kako biste provjerili slike i po potrebi postavili nove.

×
×

Cart