Travel + Leisur: Najbolji hotel na svijetu 2019

Čitatelji Travel i Leisur birali su najbolje hotele na svijetu. Hoteli koji  su ih impresionirali odražavaju, ne samo njihove visoke standarde, već i sve širi osjećaj znatiželje i avanture. Ovogodišnji popis najboljih 100 hotela na svijetu odražava 33 zemlje i sve kontinente, osim Antarktika. Te nagrade uključuju velike zapadne rančeve u Sjedinjenim Državama, intimne afričke safari lože i palače u Italiji. Ipak, kvaliteta je ono što ih objedinjuje: vrhunska usluga, izvanredno okruženje i luksuzni sadržaji.

Svake godine za naše svjetsko istraživanje o najboljim nagradama T + L traži od čitatelja da uzmu u obzir iskustva o putovanjima širom svijeta – da podijele svoja mišljenja o vrhunskim hotelima, odmaralištima, gradovima, otocima, krstarećim brodovima, lječilištima, zrakoplovnim kompanijama i još mnogo toga. Hoteli su ocijenjeni prema njihovim objektima, lokaciji, usluzi, hrani i ukupnoj vrijednosti. Nekretnine su klasificirane kao grad ili odmaralište na temelju njihovih lokacija i pogodnosti.

Najbolji na svijetu:  Palača Leela Udaipur, Indija

Ocjena: 98,89

“Pogled na jezero Pichola koji oduzima dah” samo je jedan od razloga zbog kojih su čitatelji Travel + Leisurea odabrali ovaj hotel u Rajasthanu kao svog favorita. Elegantni i “orijentirani na usluge” s 72 sobe, odlikuje se “glamurom i romantikom”, rekao je jedan obožavatelj, koji je dodao kako će hotel biti “idealan za medeni mjesec ili posebna slavlja.” Ali osoblje će ići iznad i osim toga, bilo da postoji prilika ili ne, kako biste organizirali izlete do lokalnih znamenitosti, uključujući Kristalnu galeriju i Muzej vintage automobila. Čitatelji su također hvalili hotelske „izvrsne“ sadržaje, koji uključuju raskošne toplice u kojima se gosti mogu opustiti uz tretmane nadahnute ajurvedom.

×
×

Cart