10 ideja dizajna i uređenja restorana da vas inspirišu

10 ideja dizajna i uređenja restorana da vas inspirišu

Želite li ove godine otvoriti novi restoran ili urediti postojeći? Mi vam donosimo 10 ideja dizajna i uređenja kako bi Vam olakšali potragu.

  1. Pametne grafike, slova sa crtama, dijagrami i grafikoni su zabavni načini da bi zidove vašeg restorana učinili zanimljivim.
  2. Neki gradovi možda imaju veću umjetničku reputaciju od drugih, ali svaki grad ima talentirane umjetnike. Neki će vam možda već biti klijenti. Javite se umjetnicima i sarađujejte s nekim lokalnim kako biste stvorili jedinstven ugođaj u vašem restoranu.
  3. Vaši klijenti već dijele ono što vole sa svojim prijateljima, a izgledajući dobro na Instagramu mogu te prijatelje poslati baš u vaš restoran. Dobra rasvjeta, prekrasne boje, sjajni izgled čine sve više InstaWorthy.
  4. Ako volite svježe biljke, ukrasite svoj prostor s puno biljaka, cvijeća i svježeg bilja. Ne samo da su biljke lijepe i opuštajuće, već čine i vizualnu vezu o svježini vaših sastojaka.
  5. Neka kuhinja sama bude dio dekora, ili vinski podrum ili tunel viskija. Pozivanje ljudi da se približe vašim proizvodima tjera ih na razgovor, a oni više znaju kako više troše.
  6. Dekor restorana pomaže vam izdvojiti se iz gomile.
  7. Tematski restorani mogu imati reputaciju lažnog ili pomalo prekrivenog, ali ne moraju biti. Pokušajte ne odabrati temu koja je previše trendovska i pojavit će se kroz nekoliko godina, umjesto toga odaberite nešto što odražava vas.
  8. Želite da i sam restoran pokaže hranu umjesto da se takmiči za pažnju? Razmislite o jednostavnom dizajnu koji neće nadvladati kuhinju. Imajte na umu da je jednostavno zna ponekad biti teže, jer je svaki detalj važan i bit ćete primijećeni.
  9. Ne morate uvijek izmišljati nešto novo, određeni izgledi su klasika s razlogom. Stari školski bistro stil s klasičnim stolicama, šipkom od drva i pločicama nikada neće izaći iz mode.
  10. Dijeljenje obroka zajedno je izvrstan način susreta bliskih prijatelja ili onih koji će to tek postati. Zajednički stol ili televizor u baru mogu pomoći ljudima da razgovaraju.

Bonus:

Vaš restoran je produžetak vas samih, pa neka vaša osobnost blista. Pokažite tu kolekciju vintage kuhinjskog alata, porodične fotografije ili kuharice ako vas to čini sretnima. Provodit ćete puno vremena na ovom mjestu, a ako se osjećate sretno i ugodno, vaši će gosti također.

×
×

Cart