Trieste Coffee Experts 2019

Trieste Coffee Experts 2019

OTKRIJMO KAKO JE NASTALA  IDEJA ZA  SAMIT

2014 g. po prvi put  Franco i Mauro Bazzara organiziraju Trieste  Coffee Experts. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u sektoru kafe odlučili  su stvoriti format koji će moći iskoristiti previranja u sektoru, usmjeravanjem energije ka zajedničkom cilju razmjene iskustava, strategija i znanja – trenutak za umrežavanje i pronalaženje  novih poticaja za suočavanje sa izazovima tržišta. Iz te potrebe, kao i užitka okupljanjem  u opuštenom i poznatom okuženju, braća Bazzara organiziraju prvi samit koji se održava u Trstu, gradu kafe i koji okuplja mnoge najznačajnije ličnosti, kompanij i medije za kafu.

Zapravo, događaj pruža kulturni / obrazovni okvir kroz različite radionice koje održavaju stručnjaci s tog područja, ali i raspravu koja potiče susret / sučeljavanje dotičnih stručnjaka.

Pri  završetku događaja se organizira  druženje uz domjenak u kojem svi prisutni (uz ograničen broj  pozivnica) mogu uživati u važnom trenutku; stoga sama večer postaje svojevrsna “ekskluzivna zabava” medu prijateljima koji više nisu suradnici ili bilo kakvi takmičari (izraz koji Franco i Mauro ne prihvaćaju jer su snažni podupiratelji koncepata saradnje, združivanja i umrežavanja).

TRIESTE EXPERTS COFFEE 2019 ĆE BITI UJEDNO  PRILIKA ZA  PROSLAVU 40 +30 GODINA  BRAĆE FRANCA I MAURA BAZZARE NA TRŽISTU KAVE;

Ovo će također biti prilika za Franca i Maura za  proslavu njihovih “70 godina (40 godina Franco i 30 godina Mauro) u svijetu kafe “s čitavom publikom sudionika i govornika, čime će se ujedno  obilježiti 4 desetljeća (ne računajući one osnivača Dionisia Bazzare) međunarodne  aktivnosti unutar svog jako voljenog sektora prožetog prženjem kafe, visokim obrazovanjem, objavljivanjem i širenjem kulture kafe.

U SUBOTU 21. i NEDJELJU 22. SEPTEMBRA ODRŽATI ĆE SE ČETVRTO IZDANJE TRIESTE COFFEE EXPERTS-a

Tokom dva dana fokus će se biti na vijestima koje se tiču ​​espressa, sa senzornog i komercijalnog stajališta. Prvi dan će biti fokusiran  na „Sudbinu kafe“ (Coffee Destiny), dok  drugi, koji će se odvijati u sjajnom okruženju palače Savoia Excelsior u Trstu će biti  usredotočen na “Kavu 4.0” (Coffee 4.0).

Događaj, kojem će prisustvovati samo istaknute ličnosti koje je organizacija pozvala, ove će godine također otvoriti svoja vrata za sve ljubitelje kafe zahvaljujući prenosu uživo zakazanom za subotu popodne.

U nastavku program:

COFFEE DESTINY ( subota 21.09)

14.30

UVODNI GOVOR

Franco Bazzara ( Predsjednik Bazzara Espresso)

14.45

FOURTH WAVE

Cosimo Libardo (AD Carimali)

“Je li doba specijaliteta već završeno?”

Sergio Barbarisi (Generalni direktor  BWT Italia)

“Kafa i aparati: ista voda, treba ” suprotno “. Koji nas izazovi očekuju što se tiče tretiranja vode u svijetu koji se mjenja “.

Andrea Lattuada (Predsjednik 9Bar)

“ Novi val barmena”

15.55

DEGUSTO ERGO SUM

Giorgio Grasso (Direktor ARC)

Važnost uvoznika  sirove kafe”

Luigi Odello (Presjednik Iiac)

“ Senzorna održivost kafe ”

Massimiliano Fabian (AD Demus)

“Od zdravlja do užitka, a ne samo kofeina”

17.05

UDRUŽIVANJE, PRENOŠENJE I ODRŽIVOST

Andrej Godina (Predsjednik Umami Area)

„Održiva kafa –  važnost uključivanja društvene odgovornosti u cijeli proizvodni lanac”

Michele Cannone (Marketing Manager Lavazza)

“Održivost – projekt u lancu opskrbe koji mora uključiti sve aktere”

Luigi Morello (Predsjednik INEI)

“Zašto je važno cijeniti talijanski espresso”

COFFEE 4.0 ( nedjelja 22.09)

10.15

UVODNI GOVOR

Franco Bazzara ( Predsjednik Bazzara Espresso)

VIDEO SUDJELOVANJE

Zeno D’Agostino ( Predsjednik Lučke uprave istočnog Jadrana)

10.35

“Kolumbija, razvoj između održive produktivnosti i kvalitete caffe ”,

Gloria Isabel Ramirez ( Veleposlanica Kolumbije u Italji)

Carolina Castaneda (Europska direktorica Federacion Nacional de Cafeteros de Colombia B.V.)

11.00


UDRUGE ZA KAFU

Fabrizio Polojaz  (Predsjednik udruge Caffè Trieste)

Marino Petronio (Grupa talijanskih pržionica kafe)

11.50

COFFEE 4.0

Giuseppe Biffi  (Digitalization Business Development Manager Siemens)

„Razmišljati dodatno o industriji! Digitalizacija za proizvodnju“

Roberto Pedini (Sales Product Development Manager Ima Petroncini)

“Dodana vrijednost Industrije 4.0 za pržionice”

Mauro Martinengo (Sales Manager Opem)

“Pametno pakiranje”

Luigi Morello (Business Unit Director Gruppo Cimbali)

“Tradicija i digitalna transformacija u svijetu barista”

Michele Cannone (Marketing Manager Lavazza)

“Inovacija kao alat za poboljšanje kvalitete talijanskog espressa”

Vidimo se na Trieste Caffee Experts-u  21 i 22 rujna.

 info:

www.bazzara.it/trieste-coffee-experts

 Tel 0039 040767849  .communication@bazzara.it

×
×

Cart