HOW Festival: Konferencija na temu hotelskih operacija

HOW Festival: Konferencija na temu hotelskih operacija

Predstavljanje međunarodnih trendova u hotelskim operacijama i primjera dobre prakse

Najveća regionalna hotelska konferencija, HOW Festival, ove godine održava se 16.-18. oktobra u Poreču u Hrvatskoj. HOW je jedina konferencija na temu hotelskih operacija koja je u prve dvije godine okupila preko 1.000 sudionika: uglavnom direktore hotela, direktore operacija te voditelje hotelskih odjela.

Cilj Festivala je predstaviti međunarodne trendove u hotelskim operacijama i primjere dobre prakse, olakšati implementaciju novih proizvoda i usluga te osigurati zabavu i umrežavanje sudionika.

I ove godine Festival dovodi međunarodne paneliste iz globalnih hotelskih lanaca koji će zajedno sa sudionicima diskutovati o trendovima u hotelskim operacijama. Među potvrđenim govornicima su:

  • Luc Gesvret, Potpredsjednik za prodaju, distribuciju, prihode, program lojalnosti i marketing Accor grupe za Istočnu Europu
  • Gustaf Pliego, Direktor operacija za istočnu Europu, Marriott International
  • Cahit Sahit, Generalni direktor Maxx Royal Montgomerie
  • Mireille Jakobsen, Direktorica održivog razvoja, BC Hospitality Group
  • Robert Kimpton, Globalni direktor za hotele, Schneider Electric
  • Regis Morin, Direktor upravljana prihodima, Queensway

I mnogi drugi.

Teme programa, koje su kroz anketno istraživanje izabrali sami hotelijeri, segmentirane su na panel diskusije i predavanja namijenjena svim sudionicima, dok se u drugom dijelu Festivala održavaju po dvije radionice paralelno te su podijeljene na hotelske odjele: hrana i piće, ljudski resursi, prodaja i marketing, tehnički odjel i domaćinstvo.  

Samo neke od ovogodišnjih tema su:

  • Fight club u upravljanju prihodima: Ako su rezervacije u padu držimo li cijene i riskiramo popunjenost ili smanjujemo cijenu da bismo popunili kapacitete
  • Kako efikasnije trenirati zaposlenike odjela domaćinstva
  • Znate li reći hvala svojim zaposlenicima (ljudski resursi)
  • „Grab&go“ koncept ili kako povećati prihode putem novih F&B trendova

i mnoge druge,

Sudionike uz odlične panel diskusije te radionice i ove godine očekuje team building i veliki party. U prve dvije godine tražilo se mjesto više stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

×
×

Cart