KARBONSKA INFRACRVENA GRIJALICA: Popust 10% samo na hubih.sfera.ba

KARBONSKA INFRACRVENA GRIJALICA

Otporna na sve vremenske uvjete

Da li ste razmišljali o zagrijavanju balkona, terasa, pušačkih zona, staklenih bašti, restorana, kafića, hotela, kupatila, garaža, radionica, tvornica skladišta ili drugih otvorenih i zatvorenih prostora?

E SOLUTIONS NUDI SAVRŠENO RJEŠENJE

  • Energetski učinkovite
  • Posljednja tehnologija karbonskih vlakana
  • Daljinsko upravljanje
  • Četiri postavke napajanja (1000W, 1500W, 2000W, 2500W)
  • Zaštita od požara (tip over zaštita)

Elegantnog izgleda. Zapanjujući tihe. Reducirane svjetlosti.
OSJETI ENERGIJU POPUT SUNCA

Možete ostvariti popust na kupovinu grijalice u iznosu od 10% ako istu naručite putem web stranice hubih.sfera.ba, rubrika Shop ili direktnim klikom ovdje .

Kliknite na sliku te pošaljite upit oglašivaču direktno. U tom slučaju, ostvarili ste popust u iznosu od 10% na kupovinu Veito grijalice kompanije E-solutions.

Popust vrijedi isključivo ako grijalicu za Vaš ugostiteljski objekat naručite putem našeg shopa.

Veito je vodeći svjetski proizvođač karbonskih infracrvenih grijalica prisutan u 75 zemalja svijeta. Veito infracrvene grijalice su modernog dizajna koje predvode u ekonomičnosti uz mogućnost različitih postavki napajanja. Projektovane su na principu energetske učinkovitosti uz korištenje posljednje tehnologije karbonskih vlakana. Posjeduju zaštitu IP 44 i IP 55, što ih čini izuzetno otpornim na sve vremenske uvjete.

Veito se ubjedljivo našao na prvom mjestu sa kvalitetom uz maksimalnu uštedu energije. Studija o potrošnji električne energije je pokazala da se već u prvoj godini isplati investicija u odnosu na druge oblike zagrijavanja, te je svaka naredna godina naznačena na uštedu električne energije.

KAKO DA PRODUŽITE KORIŠTENJE VAŠEG UGOSTITELJSKOG OBJEKTA NA JESENJU I ZIMSKU SEZONU?

Trend boravka na otvorenom prostoru postaje sve veći u svijetu. Niske temperature ponekad ne dozvoljavaju ugodan boravak, ali uz korištenje Veito grijalica postaje užitak. Usmjerena toplotna energija dometa 3-5m, omogućava zagrijavanje čak 20 kvadratnih metara, što može stvoriti ugodnu atmosferu u Vašem životnom i radnom prostoru.

Veito grijalice se mogu koristiti na balkonima, terasama, u pušačkim zonama, staklenim baštama, restoranima, kafićima, hotelima, kupatilima, bazenima, garažama, radionicama, tvornicama, skladištima i mnogim drugim mjestima. Daljinsko upravljanje omogućuje različite postavke napajanja, što omogućuje praktično korištenje energije kada i gdje god Vam je potrebno, i kojim intenzitetom.

Inače, na HUBIH shop-u možete pronaći sve neophodne artikle za hotelijerstvo i ugostiteljstvo. Najveća smo online baza proizvoda i dobavljača oprema za ugostiteljstvo i hotelijerstvu u BIH.

×
×

Cart