Softver kao usluga – rješenja za upravljanje hotelskim i ugostiteljskim kapacitetima

Softver kao usluga – rješenja za upravljanje hotelskim i ugostiteljskim kapacitetima

Kompleksnost hotelskog poslovanja se kontinuirano uvećava, te se pred ovaj sektor privrede stavlja veliki broj različitih izazova na globalnom nivou za čije rješenje je neophodno značajno učešće IT komponente.

Za hotele i ugostiteljske objekte je pronalaženje odgovarajućeg softverskog rješenja posebno važno jer bez odgovarajućeg programa trošite vrijeme i novac – velike stvari koje vam odvlače kupce i onemogućavaju vam pružanje njaboljeg iskustva gostu.

U užurbanoj današnjici, kompleksnost hotelskog poslovanja se kontinuirano uvećava, te se pred ovaj sektor privrede stavlja veliki broj različitih izazova na globalnom nivou za čije rješenje je neophodno značajno učešće IT komponente. Koncept savremenog hotela danas sadrži mnogo više različitih segmenata nego što je to bio slučaj prije samo nekoliko godina. Zahtjevi koji se stavljaju pred menadžment hotela se kreću od rukovođenja svim njegovim kapacitetima, preko usklađivanja sa čitavim spektrom različitih cjenovnih pristupa, do kvalitetnog upravljanja segmentima koji čine dodatak na osnovnu hotelsku uslugu.

SoHo je savremeno softversko rješenje za jednostavno hotelsko upravljanje smještajnim jedinicama.

SoHo obezbjeđuje korisniku da sam kreira nalog, uređuje parametre aplikacije, unosi izmjenu usluga koje hotel nudi, formira cjenovnik, obavlja rezervisanje smještajnog kapaciteta, konferencijskih sala, izdaje rezervisane sobe. Proizvod uključuje i rad sa dodatnim hotelskim uslugama kao što su troškovi mini bara, restorana, wellness centra. Moguće je formirati račune po želji gosta, razdvojiti na više računa ili obračunati ukupan trošak za jednu ili više izabranih izdatih soba. Ukratko, ovo softversko rješenje je u potpunosti skalabilno, te lako prilagodljivo svakom individualnom korisniku.

U cilju kvalitetnijeg rukovođenja hotelom i donošenja odluka zasnovanih na realnim podacima, menadžementu je na raspolaganju čitav set različitih izvještaja. Kao i ostali proizvodi koji se distribuišu SaaS modelom i korišćenje SoHo-a se plaća sistemom mjesečne pretplate.

Kako bi zaokružili potrebe svih segmenta poslovanja ugostitelja, u paleti softverskih rješenja moguće je pronaći i Station24, čija se namjena prvenstveno ogleda u omogućavanju upravljanja svih vrsta ugostiteljskih objekata koje pokriva kompletan ciklus poslovanja.

Svi ugostiteljski objekti koji žele podići svoje poslovanje na viši nivo i objediniti procese u jednoj aplikaciji kroz Station24 mogu doći do sljedećih benefita:                  

  • Pristupačan i jednostavan za korišćenje
  • Obezbjeđuje bržu i kvalitetniju uslugu
  • Odgovara svakom tipu ugostiteljskog objekta
  • Olakšava razvoj poslovanja
  • Omogućava kontrolu zaposlenih
  • Najviši nivo korisničke podrške

Imajući na umu da mnogi ugostitelji imaju potrebu za istovremeno korištenje softvera koji će povezati hotelsko i restoransko poslovanje, vrlo lako se ova rješenja mogu integrisati uz pomoć AppFusion aplikacije.

Konstantnim unapređenjem softverskih rješenja i usluga koje može ponuditi korisnicima kompanija Lanaco je razvila sopstvenu SaaS (Software as a Service) platformu. Na ovaj način korisnici su u mogućnosti da koriste softverska rješenja visokog kvaliteta jednostavnim pristupom na Internet, te nema potrebe za instaliranjem dodatnih programa na računaru. Dodatno, ovakav model distribucije softvera troškove svodi na minimum, omogućavajući upotrebu svih benefita koje zaokružena softverka rješenja nude bez dodatnih ulaganja u skupe hardverske komponente.

U modelu SaaS, ova kompanija je razvila i proizvod SoHo koji predstavlja savremeno softversko rješenje za jednostavno hotelsko upravljanje smještajnim jedinicama.

Sva softverska rješenja u okviru LANACO SaaS platforme, uključujući i rješenja u oblasti poslovanja malih i srednjih preduzeća, obrazovanja i zdravstva, moguće je brzo i sigurno povezati putem AppFusion aplikacije, i u slučajevima kada korisnici već upotrebljavaju neka druga rješenja. Odnosno, omogućena je simbioza eksternih softverskih rješenja sa LANACO Saas rješenjima, kako bi se faktori koji ograničavaju uspješno poslovanje sveli na minimum.

×
×

Cart