OPREMITE VAŠU KUHINJU PROIZVODIMA VRHUNSKE TEHNOLOGIJE!

OPREMITE VAŠU KUHINJU PROIZVODIMA VRHUNSKE TEHNOLOGIJE!‎

  • Profesionalna ugostiteljska oprema!
  • Dugogodišnje iskustvo!
  • Veliki izbor opreme!
  • Savjeti prilikom kupovine!

Već dugi niz godina firma ARTIKA d.o.o. izdvaja se kao vodeća u oblasti opremanja ugostiteljskih objekata profesionalnom ugostiteljskom opremom i sitnim inventarom. Sagledavajući naše poslovanje bez subjektivnog pretjerivanja možemo reći da zauzimamo poziciju lidera u ovoj oblasti na domaćem tržištu, te profesionalan pristup svakom poslu i klijentu…

Kao rezultat dugogodišnjeg iskustva i aktivnog prisustva na lokalnom i regionalnom tržištu, ARTIKA nudi visoko kvalitetnu profesionalnu opremu za ugostiteljstvo, te vrhunsku uslugu kada je u pitanju prodaja, montaža, servisiranje profesionalne opreme za ugostiteljstvo.

U njihovom asortimanu možete pronaći veliki izbor sitnog inventara i rezervnih dijelova za svu opremu. Također, njihova ponuda je upotpunjena profesionalnim aparatima za potrebe mini grillova, pizzeria, fast food-ova, te opremom za pekare i slastičarne.

Istu opremu montiraju i puštaju u rad kod kupaca, a svojim vlastitim servisom pokrivaju garancijski i van garancijski period trajanja opreme u ekspolataciji.

Kroz svoju uslužnu djelatnost obavljaju projektovanje kao i davanje gotovih tehnološko-tehničkih rješenja opremanja, a prema zahtjevu kupca i investitora.

Pozivamo Vas da ih posjetite u prodajnom objektu gdje se nalazi izložbeni salon gdje kupci i partneri mogu pogledati kako izgleda oprema koju smatraju interesantnom.

Njihovi komercijalisti su Vam dostupni svaki radni dan, te Vam nude tehničku podršku za sve proizvode iz naše ponude.

×
×

Cart