Taco Bell ili Nutella: Hoteli za svaki ukus

Taco Bell ili Nutella: Hoteli za svaki ukus

Sa kratkoročnim „hotelima“ zasnovanim na hrani koji se pojavljuju kao novi marketinški planovi, možemo zamisliti hotele za sve naše omiljene namirnice.

To je sada zvanično: Vrući, novi marketinški plan je uvesti kratkotrajne, tematske hotele u kojima će se zaista zaživjeti najugodnije iskustvo za ljude koji se identificiraju kao super fanovi robnih marki hrane poput Taco Bell i Nutella.

Nutella je ove sedmice najavila da će otvoriti Hotel Nutella u dolini Nape jedan vikend i to 10. januara. U saopćenju za javnost hotel se opisuje kao “svojevrsno vikend-putovanje posvećeno voljenom namazu” i bit će otvoren samo za taj jedan vikend, a jedini ljudi kojima će biti dozvoljeno da ostanu tamo su tri sretna pobjednika Nutella Weekend Breakfast Experience -takmičenja koji će biti izabrani na temelju „kreativnog, originalnog videa odražavajući njihovu strast prema Nutelli za doručkom.  Zanemarit ćemo činjenicu da, barem na osnovu promo fotografija, Hotella Nutella izgleda privlačan kao hostel za mlade.

Hotella Nutella nekako slijedi stopama Bell-a, hotela sa temom Taco Bell koji se u ovog avgusta pojavio u Palm Springsu, u smislu da je zasnovan na popularnoj robnoj marki hrane, ali je The Bell djelovao na modelu besplatnoog smještaja i bilo ko je mogao ostati tamo, ako su uspjeli rezervisali.

×
×

Cart