Novosti
Hotelijerstvo & ugostiteljstvo

Antonio Radoš: Kuhinja nije vojska, to je živi organizam
Scena je u tranziciji, ali ono što je čini posebnom jeste duh grada i emocija koju prenosi kroz svoju hranu. Intervju: Antonio Radoš, chef Kulinarski

Hatidža Ljajić: Nisam pravila planove, pravila sam kolače
“Kad radiš iz ljubavi, život ti sam postavi sto pun prilika“ – priča Hatidže Ljajić, slastičarke iza brenda Torte Tortice Sani Intervju: Hatidža Ljajić, osnivačica

Nemanja Petrović: Zdrava poslastica zahtijeva znanje, posebnu organizaciju i odgovornost
Nemanja Petrović otkriva kako nastaje pravi zdrav kolač – a u nastavku donosimo recept za zdravu tortu Lola. Razgovor sa: Nemanja Petrović, slasltičar U posljednjih

Mladi talenat, svjetski standardi: Stefan Terek i njegova kulinarska avantura
Od prve kuhinje kod bake do stažiranja u restoranu sa dvije Michelinove zvjezdice – put jednog mladog kuhara kroz inovacije, tradiciju i internacionalne kuhinje. INTERVJU:

Pozivamo vas na Eurosan Sajam: Higijenski standardi i rješenja za sigurnije poslovanje!
Pridružite se drugom Eurosan & Ecotime HUB sajmu za partnere, kupce i sve zainteresirane! Nakon prošlogodišnjeg uspješnog internog sajma, ove godine s ponosom pozivamo sve

OSVOJITE NEVJEROVATNE NAGRADE NA SAJMU TURIZMA U SARAJEVU – TOURISM EXPO SARAJEVO 2025
Sarajevo će krajem septembra postati epicentar regionalne i međunarodne turističke industrije! U Centru Skenderija, od 25. do 27. septembra 2025. godine, održat će se Međunarodni