Novosti
Hotelijerstvo & ugostiteljstvo

Amir Žuga: Volim spajati okuse iz različitih dijelova svijeta i stvarati jela koja ljudi pamte
Mladi bh. chef Amir Žuga otkriva kako tradicija i kreativnost mogu ići ruku pod ruku u modernoj kuhinji. Intervju: Amir Žuga, chef Mlad i talentiran,

Dobro došli u Divanhanu – tradicionalni bosanski kafić u srcu Mostara!
Na adresi Fejićeva 62, otvorili smo mjesto koje slavi bogatu kulturu, običaje i okuse Bosne i Hercegovine. Divanhana je mnogo više od kafića – to

Dizajn koji ne podliježe trendovima: Restoran Milunka potpisuje Dvougao Arhitektura
“Ne držimo se jednog stila – stvaramo bezvremenski ambijent u kojem se korisnici osjećaju prijatno“ Intervju: Tamara Subotić Kovačević i Aleksandar Granolić, Dvougao arhitektura Kada

Boro Todorović u svojoj knjizi ‘Umjetnost restoranskog poslovanja’ otkriva ključne principe za održiv i profitabilan restoran
“Ako si otvorio restoran iz ljubavi, to nije dovoljno — moraš znati kako ga voditi” Intervju: Boro Todorović Boro Todorović jedan je od najistaknutijih profesionalaca

Armin Hadžić: EZZA je nastala kao vizija, a danas je primjer da vizija može postati brend
„Moja preporuka je da budete jedinstveni i originalni u svome konceptu. Kvaliteta je jedino što vam pruža sigurnost i pokazuje vam pravi put ka uspjehu.“

A La Passion je moje srce, moj prostor, moj početak i moj pravac
Strast me je dovela ovdje, i strast me vodi dalje. Piše: Ivana Soldo, chef Ivana Soldo, 27-godišnjakinja iz Čitluka, s diplomom iz historije i pedagogije,