Skip to content
  • +387 65 157 245
  • marketing@sfera.ba
  • Čevrina 9A, Mostar
Facebook-f Instagram
  • Home
  • O nama
  • Novosti
  • Intervjui
  • Priče
  • Naši saradnici
  • Zanimljivosti
  • HUBIH EVENTI
    • KONFERENCIJA I MASTERCLASS 2025
      • MASTERCLASS 2025
      • KONFERENCIJA HUBIH 2025
      • IZVJEŠTAJ MASTERCLASS 2025
    • SAJAM 2024
      • PREDAVAČI MASTERCLASS
      • PREDAVAČI KONFERENCIJA
      • COOKING SHOW STEVO KARAPANDŽA
      • IZLAGAČI SAJAM 2024
      • IZVJEŠTAJ 2024
    • SAJAM I KONFERENCIJA 2023
      • EDUKATORI
      • IZLAGAČI
      • IZVJEŠTAJ
    • MASTERCLASS-OVI I EDUKACIJE 2023
      • Edukatori
      • IZVJEŠTAJ
  • Časopis
  • Kontakt
Menu
  • Home
  • O nama
  • Novosti
  • Intervjui
  • Priče
  • Naši saradnici
  • Zanimljivosti
  • HUBIH EVENTI
    • KONFERENCIJA I MASTERCLASS 2025
      • MASTERCLASS 2025
      • KONFERENCIJA HUBIH 2025
      • IZVJEŠTAJ MASTERCLASS 2025
    • SAJAM 2024
      • PREDAVAČI MASTERCLASS
      • PREDAVAČI KONFERENCIJA
      • COOKING SHOW STEVO KARAPANDŽA
      • IZLAGAČI SAJAM 2024
      • IZVJEŠTAJ 2024
    • SAJAM I KONFERENCIJA 2023
      • EDUKATORI
      • IZLAGAČI
      • IZVJEŠTAJ
    • MASTERCLASS-OVI I EDUKACIJE 2023
      • Edukatori
      • IZVJEŠTAJ
  • Časopis
  • Kontakt
Intervjui

Kuhar kao ambasador: Priča Mehmeda Sarajkića

„Ključ uspjeha u ovom poslu je upornost, volja i prije svega ljubav“ Intervju: Mehmed Sarajkić, chef Mehmed Sarajkić je mladi kuhar iz Bosne i Hercegovine

Pročitaj više...
Intervjui

Moja želja da očuvam autentičnost bosanske gastronomije motivisala me da osnujem Nacionalni restoran MM

„Sve vrijeme svoju restoransku priču gradimo očuvanjem tradicije“ Intervju: Ema Badžak, vlasnica Nacionalnog restorana MM U vremenu kada se gastronomija sve više okreće globalnim trendovima

Pročitaj više...
Intervjui

“Turizam u Hercegovini gradimo autentično i zajednički” – intervju s pomoćnikom direktora Turističke zajednice HNK Emirom Tipurom

Ljudi zaborave sve – gdje su bili, šta su vidjeli, šta su probali – ali ne zaborave kako su se osjećali. Hercegovina se sve snažnije

Pročitaj više...
Intervjui

Dušan Jeličić: Moji kolači se prepozanju po eksploziji uravnoteženih ukusa

Ključno za savršen balans ukusa poslastice je balans slatkoće, prepoznatljivost onoga što jedete, a da opet ne preterate sa prenaglašenim notama. Intervju: Dušan Jeličić, executive

Pročitaj više...
Intervjui

Davor Milić: Najvažnija i najveća tajna dobre pizze je ljubav prema tom poslu

Pizza laboratorij u 20-metarskom autobusu. Intervju: Davor Milić, pizza majstor Davor Milić (rođen 1977. u Zadru) iskusni je pizzaiolo s više od 30 godina iskustva

Pročitaj više...
Intervjui

Sanjin Braco: Poštujem svaku namirnicu i vjerujem u ljubav prema kuhanju

Sve ono što ja ne bih pojeo, nikada ne bih skuhao gostima. Intervju: Sanjin Braco, kuhar Braco Sanjin, rođen u Rijeci, svoju kulinarsku karijeru započeo

Pročitaj više...
« Prethodna Naredna »
bijeli logo

Specijalizirani portal o hotelijerstvu i ugostiteljstvu Bosne i Hercegovine

  • +387 65 157 245
  • marketing@sfera.ba
  • Čevrina 9A

Najnovije vijesti iz svijeta hotelijerstva i ugostiteljstva u BiH

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER!

All Rights Reserved Sfera d.o.o.

  • Home
  • O nama
  • Novosti
  • Intervjui
  • Priče
  • Naši saradnici
  • Zanimljivosti
  • HUBIH EVENTI
    • KONFERENCIJA I MASTERCLASS 2025
      • MASTERCLASS 2025
      • KONFERENCIJA HUBIH 2025
      • IZVJEŠTAJ MASTERCLASS 2025
    • SAJAM 2024
      • PREDAVAČI MASTERCLASS
      • PREDAVAČI KONFERENCIJA
      • COOKING SHOW STEVO KARAPANDŽA
      • IZLAGAČI SAJAM 2024
      • IZVJEŠTAJ 2024
    • SAJAM I KONFERENCIJA 2023
      • EDUKATORI
      • IZLAGAČI
      • IZVJEŠTAJ
    • MASTERCLASS-OVI I EDUKACIJE 2023
      • Edukatori
      • IZVJEŠTAJ
  • Časopis
  • Kontakt
  • Toggle website search
Type your search