Skip to content
  • +387 65 157 245
  • marketing@sfera.ba
  • Čevrina 9A, Mostar
Facebook-f Instagram
  • Home
  • O nama
  • Novosti
  • Intervjui
  • Priče
  • Naši saradnici
  • Zanimljivosti
  • HUBIH EVENTI
    • KONFERENCIJA I MASTERCLASS 2025
      • MASTERCLASS 2025
      • KONFERENCIJA HUBIH 2025
      • IZVJEŠTAJ MASTERCLASS 2025
    • SAJAM 2024
      • PREDAVAČI MASTERCLASS
      • PREDAVAČI KONFERENCIJA
      • COOKING SHOW STEVO KARAPANDŽA
      • IZLAGAČI SAJAM 2024
      • IZVJEŠTAJ 2024
    • SAJAM I KONFERENCIJA 2023
      • EDUKATORI
      • IZLAGAČI
      • IZVJEŠTAJ
    • MASTERCLASS-OVI I EDUKACIJE 2023
      • Edukatori
      • IZVJEŠTAJ
  • Časopis
  • Kontakt
Menu
  • Home
  • O nama
  • Novosti
  • Intervjui
  • Priče
  • Naši saradnici
  • Zanimljivosti
  • HUBIH EVENTI
    • KONFERENCIJA I MASTERCLASS 2025
      • MASTERCLASS 2025
      • KONFERENCIJA HUBIH 2025
      • IZVJEŠTAJ MASTERCLASS 2025
    • SAJAM 2024
      • PREDAVAČI MASTERCLASS
      • PREDAVAČI KONFERENCIJA
      • COOKING SHOW STEVO KARAPANDŽA
      • IZLAGAČI SAJAM 2024
      • IZVJEŠTAJ 2024
    • SAJAM I KONFERENCIJA 2023
      • EDUKATORI
      • IZLAGAČI
      • IZVJEŠTAJ
    • MASTERCLASS-OVI I EDUKACIJE 2023
      • Edukatori
      • IZVJEŠTAJ
  • Časopis
  • Kontakt
Intervjui

Vukašin Mršević: Kuhinja je moj prostor slobode i izražavanja

Inspiraciju nalazim u prirodi, sezoni i uspomenama – a tradicija mi je uvijek polazna tačka. Intervju: Vukašin Mršević, sous chef restorana Korak Na regionalnoj gastronomskoj

Pročitaj više...
Intervjui

Davor Kaić: Maslinovo ulje smatram posebnim djelom te radim na jednoj ozbiljnoj ideji sa maslinovim uljem i vjerujem da će mi to obilježiti karijeru

Ako gostu pripremimo odličan Espresso Martini, kafu ili toplu čokoladu i izmamimo osmijeh svojim gostoprimstvom i profesionalizmom svaki izazov je prevladan. Intervju: Davor Kaić, barmen

Pročitaj više...
Intervjui

Anastasija Spasojević: Ovaj posao ne znači samo karijeru, već i način života koji volim

Odrasla sam u pekari, gdje sam svoje prvo tijesto umijesila mnogo prije nego što sam napisala prvo slovo. Intervju: Anastasija Spasojević, pastry chef Anastasija Spasojević

Pročitaj više...
Intervjui

Almir Mukača: Prilagodba sushi ponude lokalnim ukusima bez narušavanja autentičnosti japanske kuhinje

Edukacija tržišta, digitalne platforme i inovativne marketinške strategije kao ključ uspjeha. Intervju: Almir Mukača, kuhar, menadžer Almir Mukača je svoju kuharsku karijeru započeo na televiziji.

Pročitaj više...
Intervjui

Redizajn kafića “Frida” – Prostor koji slavi život i strast Fride Kahlo

Inspiracija iz umjetničkog naslijeđa Fride Kahlo stvorila je prostor bogat bojama, emocijama i simbolikom, gdje arhitektura i umjetnost savršeno koegzistiraju. Intervju: Adil Glavović – dipl.

Pročitaj više...
Intervjui

Elva Halilović: Put do uspijeha nije linearan zato slijedite svoju strast i ne bojte se izazova

Gastronomija je most koji spaja ljude. Intervju: Elva Halilović, menadžer prodaje i marketinga Elva Halilović iz Sarajeva i trenutno radi u sektoru marketinga i prodaje,

Pročitaj više...
« Prethodna Naredna »
bijeli logo

Specijalizirani portal o hotelijerstvu i ugostiteljstvu Bosne i Hercegovine

  • +387 65 157 245
  • marketing@sfera.ba
  • Čevrina 9A

Najnovije vijesti iz svijeta hotelijerstva i ugostiteljstva u BiH

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER!

All Rights Reserved Sfera d.o.o.

  • Home
  • O nama
  • Novosti
  • Intervjui
  • Priče
  • Naši saradnici
  • Zanimljivosti
  • HUBIH EVENTI
    • KONFERENCIJA I MASTERCLASS 2025
      • MASTERCLASS 2025
      • KONFERENCIJA HUBIH 2025
      • IZVJEŠTAJ MASTERCLASS 2025
    • SAJAM 2024
      • PREDAVAČI MASTERCLASS
      • PREDAVAČI KONFERENCIJA
      • COOKING SHOW STEVO KARAPANDŽA
      • IZLAGAČI SAJAM 2024
      • IZVJEŠTAJ 2024
    • SAJAM I KONFERENCIJA 2023
      • EDUKATORI
      • IZLAGAČI
      • IZVJEŠTAJ
    • MASTERCLASS-OVI I EDUKACIJE 2023
      • Edukatori
      • IZVJEŠTAJ
  • Časopis
  • Kontakt
  • Toggle website search
Type your search