Nove čiste i izvorne vrste kafe u ponudi Bazzara – više izbora i nova ambalaža

Ljubitelji kvalitetne kafe moći će probati nove čiste, izvorne i originalne vrste kafe koje u svojoj ponudi ima Bazzara.

Tršćanska pržionica koja od 1998 nudi jedinstvenu gourmet kafu  za najzahtjevnije stručnjake, danas širi vlastiti asortiman omogućujući  vam da probate aromu kafe sa svih najpoznatijih svijetskih područja uzgoja kave.

Također je nova i ambalaža stvorena u saradnji s vodećim svjetskim proizvođačem, koja preko svog modernog  i minimalističkg  dizajna podsjeća na područje s kojeg kafa dolazi  i sadrži sve podatke o nadmorskoj visini, obradi i aromi.

Originalana izvorna  kafa dolazi isključivo iz jedne zemlje proizvođača i probajući je tako čistu omogućuje nam da u šalici kafe pronađemo jedinstvene i osebujne karakteristike svakog izvora – otuda i ime “ Pure origini” (Čisto podrijetlo) izabrano kako bi identificiralo ovaj novi asortiman proizvoda.

Bazzara predlaže čak dvanaest vrsta: Jamaica blue mountain; Costa Rica SHB; El Salvador SHG; Nicaragua Matagalpa; Kenya AA; Guatemala SHB; India Monsooned Malabar; Papua New Guinea; Ethiopia Sidamo; Santo Domingo AA; Colombia Supremo; Brazil Yellow Bourbon – pravo putovanje uzduž ekvatorskog pojasa.

Već iz naziva i informacija na ambalaži jasno je da su se braća Bazzara ponovno snažno usredotočila na kvalitetu zelene kafe i na profile prženja: istraživački proces koji je omogućio da se predloži  kalibirana izvorna kafa savršena za pripremanje filter kafe.

To je jedna novost koja svjedoči dinamici tršćanske pržionice, koja je spremna zadovoljiti ukuse onih koji se zbog kulture ili znatiželje sve više suočavaju s načinom konzumiranja kafe koja se razlikuje od talijanskih navika. Uvijek s ciljem prihvaćanja raznolike  klijentele, unutar linije „Pure Origini“  se pojavljuje  i Deca: brazilska izvorna kafa  bez kofeina, koja omogućuje ljubiteljina „ crnog eliksira“ da ne  odustaju od uživanja  u espressu tijekom cijelog dana.

Za više informacija o cijelom  novom asortimanu Bazzara i za dobivanje personalizirane ponude, kontaktirajte urede u Trstu na e-mail adresu office@bazzara.it