Pozivamo Vas na 9.Spirit Fest Sarajevo 🥂 Najveći distillery događaj

Veliki broj izlagača iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Sjeverne Makedonije 🥂💪

Vidimo 01.12. u Sarajevu, u kongresnoj dvorani Hotela Holiday.

ŽIVJELI 🥂🥂

Deveti Internacionalni festival žestokog pića i rakija „Spirit Fest Sarajevo“ nakon pauze od dvije godine će 01. decembra u prelijepom ambijentu kongresne dvorane Hotela Holiday ugostiti veliki broj destilerija i kompanija iz Bosne i Hercegovine i regiona.

Festival koji iz godine u godinu raste a koji je od velikog značaja za destilerijsku industriju, ugostiteljstvo i turizam postao je prepoznatljiv brend u BiH i regionu.

Interesovanje za predstavljanje na festivalu od strane izlagača je ogromno, ove godine će se predstaviti oko 50 destilerija i kompanija koji su zastupnici poznati svjetskih brendova, mada mi kao organizacija nastojimo da napravimo određenu selekciju i ugostiteljima, hotelijerima, distributerima a naravno i obožavaocima dobre kapljice omogućimo komunikaciju i degustaciju brendiranih rakija i alkoholnih pića, kaže Dejan Radović organizator festivala.

Programski sadržaj festivala ogledat će se i u povezivanju predstavnika destilerija i zastupnika svjetskih poznatih brendova alkoholnih pića. Ugostiteljima i hotelijerima pruža se mogućnost da svoje barove obogate najkvalitetnijim pićima i razmjene iskustva sa izlagačima.  Festival će biti otvoren 16:00 do 23:00 sati u kongresnoj dvorani Hotela Holiday.

ČASOPIS I PORTAL HUBIH – PONOSNI MEDIJSKI SPONZOR DOGAĐAJA