
Anđela Gaco: Od sanitarnog inženjerstva do vinske strasti – put ka vrhunskom ugostiteljstvu
Vjerujem da naša zemlja ima izuzetna vina koja zaslužuju veću pažnju i prepoznatljivost. Piše: Andjela Gaco, menadžer restorana Garden Andjela Gaco, magistar Sanitarnog inženjerstva, rodjena

Marijana Semič Šećibović: Bez stručnjaka, ulaganja i jasne strategije, bosanskohercegovački turizam ostaje neiskorištena prilika
Turizam i ugostiteljstvo u BiH: Između prepreka i prilika. Piše: prof.dr. Marijana Semič Šećibović Prof.dr Marijana Semič Šećibović , vanredna profesorica. Osnivačica je i dekanica

Milan Lekić: Trudimo se da budemo korak ispred svih, pa tako uvijek pored nas imamo chefove iz Azije od kojih saznajemo neke nove stvari
Ponosan sam na činjenicu da su naši restorani već tri godine uzastopno nagrađeni Michelin preporukom, od kada je Michelin vodič prisutan u Srbiji. Piše: Milan

Filip Rossi: Ponosan sam što doprinosim razvoju i promociji ovog naslijeđa
Naši gosti imaju mogućnost sudjelovanja u jedinstvenom obilasku naših vinograda helikopterom, pružajući im nezaboravan pogled na slikovite vinograde i prekrasne pejzaže Istre. Piše: Filip Rossi,

Ivan Stanojević: Od Beograda do Minhena, Ivan o životu kuhara, radu na brodovima i inspiraciji za Chefonline
Kada se uželim “vatre” u kuhinji, prihvatam poziv da spremam na utkamicama Bajernove Allianz Arene kao i drugih bavarski restorana. Piše: Ivan Stanojević, chef Moje

Samo ulaganjem u kvalitet i znanje restorani mogu izgraditi i održati dobru reputaciju i ostvariti dugoročni poslovni uspjeh
Zaposleni su srce svakog ugostiteljskog objekta, te je njihova obuka, motivacija i zadovoljstvo od suštinskog značaja za postizanje visokog nivoa kvaliteta. Piše: dr. Snježana Gagić