HUBIH https://validator.w3.org/feed/docs/rss2.html Poslastičarstvo nije samo priprema kolača, već je to zapravo jedan veliki čvor u kome se spajaju umetnost, nauka i emocija. A La Passion je moje srce, moj prostor, moj početak i moj pravac Moba – Street Food Festival i ovo ljeto s vama! Konjic Summer Fest 2025 – Spoj sporta, kulture, turizma i zabave! Amir Žuga: Volim spajati okuse iz različitih dijelova svijeta i stvarati jela koja ljudi pamte Uspješno završen prvi TOURISM EXPO SARAJEVO Tourism Expo Sarajevo 2025 svečano otvoren u Centru Skenderija Restoran Tomasi je mjesto gdje se hrana voli i slavi, svaki zalogaj ima svoju priču ADMIRAL – Vjernost koja vraća vrijednost Sarajevo domaćin regionalnog turističkog spektakla – TOURISM EXPO SARAJEVO 2025 Hatidža Ljajić: Nisam pravila planove, pravila sam kolače Dobro došli u Divanhanu – tradicionalni bosanski kafić u srcu Mostara! Pivnica HS Valrenna – sofisticirani dekorativni premaz izgleda jelenske kože LIMONCÈ APERITIVO: Autentično sicilijansko osvježenje U Admiralu odgovorno poslovanje počinje edukacijom Ristoris stigao na bh. tržište: Inspirativan kulinarski event u Spazio Gourmet-u Arhiva časopisa Nova generacija ugostitelja: Obrazovanje, trening i lični razvoj kao ključ uspjeha Antonio Radoš: Kuhinja nije vojska, to je živi organizam Pozivamo vas na Eurosan Sajam: Higijenski standardi i rješenja za sigurnije poslovanje! OSVOJITE NEVJEROVATNE NAGRADE NA SAJMU TURIZMA U SARAJEVU – TOURISM EXPO SARAJEVO 2025 Saudin Kahrica: Praktični rad u kuhinji oblikuje buduće profesionalce Sezona, kreativnost i savršen balans: hotelska kuhinja kroz oči šefa MD Bar Akademija – Gdje počinju velike ugostiteljske priče Denis Memić: Čovjek koji je promijenio pravila igre IN STORE radio — nova era poslovne glazbe za moderno ugostiteljstvo i hotelijerstvo Luka Kraljević: Ne gradim samo jelo – čuvam i promovišem kulturu Ante Vukadin, MasterChef pobjednik: „Budućnost gastronomije u BiH ovisi o znanju, strasti i upornosti“ Bezdan 21 Mjesto gdje se autentičnost susreće s vrhunskim gastronomskim doživljajem Nusproizvodi vinske industrije kao nova gastronomska vrijednost Armin Hadžić: EZZA je nastala kao vizija, a danas je primjer da vizija može postati brend Održana press konferencija povodom najave Međunarodnog sajma turizma TOURISM EXPO SARAJEVO Tanjir postane potpis, kulinarski rukopis koji se prepoznaje kao Gucci ili Pikaso Moja želja da očuvam autentičnost bosanske gastronomije motivisala me da osnujem Nacionalni restoran MM Uspješno održan 3. Sarajevo Tourism Summit – Najznačajniji regionalni skup o turizmu u Bosni i Hercegovini “Turizam u Hercegovini gradimo autentično i zajednički” – intervju s pomoćnikom direktora Turističke zajednice HNK Emirom Tipurom Backyard – spoj industrijskog šarma i topline u srcu grada 3. Sarajevo Tourism Summit 2025. – Regionalni centar za inovacije i umrežavanje u turizmu Dizajn koji ne podliježe trendovima: Restoran Milunka potpisuje Dvougao Arhitektura Boro Todorović u svojoj knjizi ‘Umjetnost restoranskog poslovanja’ otkriva ključne principe za održiv i profitabilan restoran Profesionalno održavanje bazena: kompletna rješenja iz ponude Eurosan – pametan izbor hemije za bazene Home Tarik Čengić: Hrana nije samo posao, ona je emocija, način komunikacije i stvaranja uspomena Digitalizacija HACCP-a koja štedi vrijeme i smanjuje rizik u ugostiteljstvu Spazio Catering na Sarajevo Film Festivalu: Veče nezaboravnih okusa za 500 zvanica Kuhar kao ambasador: Priča Mehmeda Sarajkića Nemanja Petrović: Zdrava poslastica zahtijeva znanje, posebnu organizaciju i odgovornost Mladi talenat, svjetski standardi: Stefan Terek i njegova kulinarska avantura Amir Sidran: Uspjeh dolazi onima koji imaju snagu volje da strpljivo čekaju na njega