Bar & restoran Taboo

Zadovoljstvo uživanja u hrani i večernjeg klupskog izlaska u modernom i funcionalnom objektu

Koncept ugostiteljstva koji je u većim gradovima prisutan već neko vrijeme, a koji gostu pruža zadovoljstvo uživanja u hrani i večernjeg klupskog izlaska istovremeno, od sada je u punoj mjeri zaživio i u gradu na Neretvi. „Taboo“ bar & restaurant je mjesto je na čije se otvaranje u Mostaru dugo čekalo. Pokretači projekta su gradu obećali nešto posve drugačije i nema sumnje da su svoje obećanje i ispunili.

Uređenje prostora

U svakom detalju ovog „resto & bara“ vidljiva je želja za savršenstvom, ali i prepoznavanje potreba gostiju koju je vlasnicima donijelo dugogodišnje ozbiljno bavljenje ugostiteljstvom. Krenimo od samog uređenja prostora.

Ono je povjereno banjalučkom studiju „In Futuro“, koji iza sebe ima rad na uređenju nekih od najprestižnijih objekata u državi. I u ovom slučaju su posao odradili vrhunski, te dizajnirali moderan i funkcionalan objekt.

Vodilo se računa o zadovoljenju potreba restoranskih gostiju, kojima je ostavljen prostor u neposrednoj blizini „otvorene kuhinje“, ali i o gostima koje više privlači klasični večernji izlazak u bar. Rekli bi smo da je ovo restoran jedne nove generacije, one koja je spremna na istraživanje.

Gastro ponuda

Ono što se svakako s nestrpljenjem čekalo je i gastro ponuda objekta, jer činjenica da je za nju bio zadužen poznati beogradski kuhar Vlada Simić obećavala je nešto novo i osvježavajuće. Baš to su Mostarci i dobili, te pokazali da su spremni za nove gastro izazove. U njih svakako spada i ponuda sushija, japanskog specijaliteta koji se u Mostaru tek od otvaranja „Taboo“-a može probati. I ostatak jelovnika je prava mala igra okusima, koja goste vodi od vrhunskih jela od mesa do ribljih specijaliteta i tjestenine, ali sve spravljeno i ponuđeno na poseban način.

Ponuda pića je više nego impresivna. Ovdje je baš teško pronaći osobu koja u ovoj širokoj ponudi ne može izabrati nešto za sebe. Od najpopularnijih koktela, vrhunskih vina iz cijelog svijeta, do alkoholnih pića koja se teško gdje drugo mogu pronaći, sve se nalazi na karti pića „Taboo“ resto & bara. Veseli i bogata ponuda vrhunskih vina na čašu, uglavnom onih koja dolaze iz hercegovačkih vinarija.