O nama

Časopis Hubih specijalizirani je časopis koji obrađuje tematiku ugostiteljstva, hotelijerstva i turizma u BiH. Namjenjen je djelatnicima koji rade u pomenutom sektoru kako bi na jednom mjestu imali sve potrebne informacije, novosti, trendove i aktuelnosti. Izlazi kvartalno, te će na adekvatan i kvalitetan način biti na usluzi ugostiteljima i hotelijerima. Distribuira se besplatno putem pošte u hotele i ugostiteljske objekte na području BiH. Časopis donosi nove ideje, savjete, predstavlja projekte, te informiše. Kompententan je, aktuelan i zanimljiv. Kroz razne primjere iz prakse, životne priče i odlične tekstove pokušava da utječe na pozitivan razvoj turizma, ugostiteljstva i hotelijerstva u BiH.

Naš cilj

Bosna i Hercegovina je zemlja koja svojom bogatom ponudom mami brojne goste iz cijelog svijeta. Turizam kao privredna grana veoma je razvijen, te većina stanovništva veliku pažnju posvećuje ovoj grani. Shodno tome, svakodnevno se ulaže u razvoj turizma, te se tako otvaraju i novi eminentni hoteli, restorani, ugostiteljski objekti i slično.
Bogatom i kvalitetnom ponudom, profesionalnom uslugom, te novitetima gosti se zadržavaju što duže u našoj državi. Kako bismo pomogli djelatnicima u turizmu, ugostiteljstvu i hotelijerstvu pokrenuli smo časopis Hubih. Specijalizirani časopis koji obrađuje pomenutu tematiku na svojim stranicama donosi bogate i kvalitetne tekstove, savjete, ideje, projekte, intervjue i još mnogo toga. Shodno tome, pokrenut je i portal kako bismo educirali i informisali ugostitelje i hotelijere, te tako potakli razvoj ugostiteljske, hotelijerske i turističke ponude u našoj državi.

Časopis HUBIH