
Od zrna do šoljice: Moj put u svijet specialty kafe
Kako strast, preciznost i umjetnost u pripremi kafe mijenjaju doživljaj svakog gutljaja. Piše: Hamza Crnica, barista Kafa kao doživljaj: Put u svijet specialty scene Moj

Anđela Gaco: Od sanitarnog inženjerstva do vinske strasti – put ka vrhunskom ugostiteljstvu
Vjerujem da naša zemlja ima izuzetna vina koja zaslužuju veću pažnju i prepoznatljivost. Piše: Andjela Gaco, menadžer restorana Garden Andjela Gaco, magistar Sanitarnog inženjerstva, rodjena

Marijana Semič Šećibović: Bez stručnjaka, ulaganja i jasne strategije, bosanskohercegovački turizam ostaje neiskorištena prilika
Turizam i ugostiteljstvo u BiH: Između prepreka i prilika. Piše: prof.dr. Marijana Semič Šećibović Prof.dr Marijana Semič Šećibović , vanredna profesorica. Osnivačica je i dekanica

Milan Lekić: Trudimo se da budemo korak ispred svih, pa tako uvijek pored nas imamo chefove iz Azije od kojih saznajemo neke nove stvari
Ponosan sam na činjenicu da su naši restorani već tri godine uzastopno nagrađeni Michelin preporukom, od kada je Michelin vodič prisutan u Srbiji. Piše: Milan

Filip Rossi: Ponosan sam što doprinosim razvoju i promociji ovog naslijeđa
Naši gosti imaju mogućnost sudjelovanja u jedinstvenom obilasku naših vinograda helikopterom, pružajući im nezaboravan pogled na slikovite vinograde i prekrasne pejzaže Istre. Piše: Filip Rossi,

Ivan Stanojević: Od Beograda do Minhena, Ivan o životu kuhara, radu na brodovima i inspiraciji za Chefonline
Kada se uželim “vatre” u kuhinji, prihvatam poziv da spremam na utkamicama Bajernove Allianz Arene kao i drugih bavarski restorana. Piše: Ivan Stanojević, chef Moje