
Filip Rossi: Ponosan sam što doprinosim razvoju i promociji ovog naslijeđa
Naši gosti imaju mogućnost sudjelovanja u jedinstvenom obilasku naših vinograda helikopterom, pružajući im nezaboravan pogled na slikovite vinograde i prekrasne pejzaže Istre. Piše: Filip Rossi,

Ivan Stanojević: Od Beograda do Minhena, Ivan o životu kuhara, radu na brodovima i inspiraciji za Chefonline
Kada se uželim “vatre” u kuhinji, prihvatam poziv da spremam na utkamicama Bajernove Allianz Arene kao i drugih bavarski restorana. Piše: Ivan Stanojević, chef Moje

Samo ulaganjem u kvalitet i znanje restorani mogu izgraditi i održati dobru reputaciju i ostvariti dugoročni poslovni uspjeh
Zaposleni su srce svakog ugostiteljskog objekta, te je njihova obuka, motivacija i zadovoljstvo od suštinskog značaja za postizanje visokog nivoa kvaliteta. Piše: dr. Snježana Gagić

Biti edukator i prenositi svoje znanje ženama koje žele da razviju svoju kreativnost ili poslovanje ispunjava me na poseban način
Svaki put kada pomislim da sam dostigla vrhunac, uvijek otkrijem nešto novo, neki novi izazov koji me podsjeća da uvijek postoji prostor za rast. Piše:

Stefan Barca: Dan u restoranu sa Michelinovom zvjezdicom
„Iz pripremne kuhinje ubrzanim hodom upućujem se u servisnu kuhinju koja je kompletno bela i dosta manja, ali izuzetno skladna i dobro organizovana. Tamo se

PARK hotel & spa vraća turizam u Jablanicu
PARK HOTEL & SPA je svoja vrata otvorio pod novim imenom i s novim vlasnikom. Na oduševljenje lokalne zajednice ali i prisutnih zvanica, redizajniran hotel