Novosti
Hotelijerstvo & ugostiteljstvo

HOTEL IN u potpisu arhitekte Aleksandra Lilića
Kao posebni likovni akcenti su, u određenom ritmu, u sastavu staklene fasade, postavljene aluminijumske letve u boji drveta, koje brišu granicu između starog i novog,

Maja Gojić: Moji recepti nastaju većinom pogledom na moj frižider, jer prezentujem ono što spremam taj dan
Danas se od kuhanja pravi naučna fantastika što smatram da demotiviše mlade žene da se oprobaju u kuhinji. Mirisi iz kuhinje su često povezani s

Anja i Vanja: Zdravlje dolazi iznutra, a hrana je naš lijek: Jedite kvalitetnije, a ne manje
Najviše uživamo u pripremanju zanimljivih dezerta, tada smo posebno kreativne i tvrdimo da zdravi slatki recepti imaju puniji i još sladji ukus. Kuhanje zdravih jela

Dunja Dimitrijević: Ukoliko želite da se oprobate u veganskoj ishrani, smatram da će vam to biti jedna od najboljih odluka, i moja je bila!
Želim da se edukujem, poboljšam neke svoje vještine, radim na idejama… Priprema ukusnih veganskih jela nije samo zadovoljavajuća, već i odgovorna prema okolišu i vašem

Katarina Vojinović: Najčešće spremam brza i jednostavna jela
Svaki put kada sam neko jelo pravila prvi put maksimalno bih se posvećivala i uživala u svakom procesu spremanja. Svaki dan kuhanje može biti uzbudljivo

Olivera Lukić: Najviše volim da spremam slana jela.
Kuhanje je mnogo više od običnog pripremanja hrane. To je prava umjetnost, gdje svaki sastojak i svaki korak igraju ključnu ulogu u stvaranju savršenih jela