Ivana Cvijetić: Nakon svakog napornog dana kuhanje mi predstavlja bijeg od svakodnevnice
Kuhanje sam koristila kao terapiju, zatim sam počela svoja slana jela i slastice objavljivati na Instagramu. Godili su mi pozitivni komentari ljudi. Godine rada i
Amer Ćosić iz Zavidovića pobjednik je prve sezone kulinarskog showa „Super Chef“
Gledao sam rad Nihada Mameledžije koji nam je tada bio u žiriju, uživao sam u njegovim kreacijama i tu se stvorila ljubav prema kulinarstvu koja
Aida Terzić, žena godine 2023. iz poslovnog menadžmenta
Poražavajuća je činjenica da da globalnom nivou u sektoru turizma na visokim rukovodećim pozicijama pronalazimo samo 8% žena. Aida Terzić je rođena 1982. godine u
Vladimir Vojnović: Najveća nagrada za kuhara je naravno zadovoljan gost
Ako želite da se bavite poslom kuhara budite spremni na mnogo truda, znoja i odricanja što vam se na kraju mnogostruko vrati jer je ovo
Luka Jakšić: Ključne komponente za savršen espresso su: balans, kvalitetna voda, vrhunska kafa, precizna aparatura i znanje
Baš kao što biljci kafe treba oko tri godine da rodi plod, tako i vama treba vrijeme da postanete majstor svog zanata. U ovom razgovoru
Jovana Merdović: Veoma je bitna energija koju kreirate u svom timu
Ugostiteljstvo je sve ono što se dešava dok gosti u našem restoranu bistvuju. U svijetu ugostiteljstva, svako jelo ima svoju priču, a svaki restoran nosi