Maja Mandić: Pobjeda mi nikad nije bila cilj, već iskustvo i znanje koje sam stekla
Najponosnija sam na svoje audicijsko jelo koje je bilo juha od buče i pogačice od buče. Ponosna sam na to što sam s jednostavnim jelom
Monika Neral: Znala sam da sam prva žena u Hrvatskoj sa Međunarodnom ASI zlatnom diplomom, ali kada sam saznala da sam i u Italiji jedina (radi svoga duplog državljanstva), onda sam tek shvatila da sam u rukama imala vrlo važan certifikat
Mislim da je vinska kultura u Hrvatskoj još u svojim počecima, ali vidim jako pozitivnu budućnost za nju ako se bude radilo puno na edukaciji.
Miloš Pelemiš: Emisija „Praktična žena“ je za mene veoma bitno iskustvo jer je to moje prvo pojavljivanje u medije i pred kamere
Što se tiče gostovanja na televiziji, gostovao bih opet istog tipa ili slično. Jer treba svaki bloger da predstavi svoj brend na različit način i
Miroslav Radojčin: Naučite da uživate u jednostavnim specifičnostima koji ne umaraju um, jer uživanje u vinu i hrani ne treba da bude pravilo, već čin specijalnog opuštanja i razonode
U ovom poslu onaj ko misli da zna sve, on ne zna gotovo ništa. Oni koji poznaju somelijersku struku, znaju da moraju svakog dana tražiti
Adnan Bahor: Kuhanje za mene nisu recepti, nego filozofija življenja i trenutak inspiracije
U kuhinji kao Chef moraš imati povjerenje u vođe smijena, koje to povjerenje moraju da zasluže svojim radom, požrtvovanošću, interesovanjem i brigom o kuhinji. Intervju:
Mario Meštrović: Razvijao sam se brzo i sebi neprimjetno. Inače kada krenem u nešto želim sve ili ništa
Ugodno me iznenadilo da kvalitetni i stručni ljudi prepoznaju i cijene znanje i struku i bez diplome, no svakako je ta trenutno najviša diploma u