Skip to content
  • Home
  • O nama
  • Novosti
  • Intervjui
  • Priče
  • Naši saradnici
  • Zanimljivosti
  • HUBIH FESTIVAL
    • EDUKATORI
    • IZLAGAČI
    • PROGRAM
    • PRIJAVA
    • IZVJEŠTAJ
  • Časopis
  • Kontakt
Menu
  • Home
  • O nama
  • Novosti
  • Intervjui
  • Priče
  • Naši saradnici
  • Zanimljivosti
  • HUBIH FESTIVAL
    • EDUKATORI
    • IZLAGAČI
    • PROGRAM
    • PRIJAVA
    • IZVJEŠTAJ
  • Časopis
  • Kontakt
Search
Intervjui

Miloš Mirjanić: Tradicionalna ili moderna kuhinja?  

Naravno ja sam veliki pobornik moderne kuhinje, koja ne smije da istisne  tradicionalnu,  već treba da motiviše kuvara na kreativnost. Takav pristup  će rezultirati originalnim

Pročitaj više...
31 Oktobra, 2023
Intervjui

Amar Fazlagić: Da biste uspješno vodili ugostiteljski objekat, od izuzetne je važnosti biti konzistentan u obavljanju svoje djelatnosti

Di Casa je riječ italijanskog porijekla koja u prevodu na našem jeziku znači domaćinski, što predstavlja želju mog oca, vlasnika, da se naši gosti osjećaju

Pročitaj više...
31 Oktobra, 2023
Intervjui

Nikola Vučković, chef sa beogradskom adresom i svjetskom karijerom: Cijelu svoju karijeru sam se bavio fine diningom

Iako mlad već tada, sa sedam godina sam čvrsto odlučio da želim da postanem profesionalni kuhar. Nikola Vučković chef restorana Ruzmarin u Beogradu Zovem se

Pročitaj više...
31 Oktobra, 2023
Intervjui

Marko Tot: Hercegovina je dragulj, i to još uvijek samo djelomično otkriven

Lijepo je vidjeti da Hercegovina svojom Ijepotom i imanjima može konkurirati svijetu. Ovakva priroda, ovakva hrana i ovakvi ljudi neprocjenjiva su vrijednost i tako ih

Pročitaj više...
31 Oktobra, 2023
Intervjui

Božo Ćorić, hercegovački chef sa adresom na Hvaru: Njegovi specijaliteti osvježavaju nepce i budi osjećaje putovanja kroz cijelu regiju

Volim kuhati s godišnjim dobom, ali kada bih morao izabrati onda je to definitivno riba, bila to riječna ili morska, sve zavisi u kojem podneblju

Pročitaj više...
31 Oktobra, 2023
Intervjui

Nemanja Pikulić, ime koje se našlo na listi među 14 najboljih hotelskih barmena u Evropi, Bliskom Istoku, Aziji i Africi

Tema takmičenja je bila “Priča o dva grada” gde smo morali povezati grad u kome trenutno radimo i neki grad koji nam je posebna inspiracija.

Pročitaj više...
27 Oktobra, 2023
« Prethodna Naredna »
Prijavite se na naš newsletter

Najnovije vijesti iz svijeta hotelijerstva i ugostiteljstva u BiH.

PRATITE NAS

Facebook-f Instagram

All Rights Reserved Sfera d.o.o.

  • Home
  • O nama
  • Novosti
  • Intervjui
  • Priče
  • Naši saradnici
  • Zanimljivosti
  • HUBIH FESTIVAL
    • EDUKATORI
    • IZLAGAČI
    • PROGRAM
    • PRIJAVA
    • IZVJEŠTAJ
  • Časopis
  • Kontakt
  • Toggle website search
Type your search