BINVEST APP – beskontaktno naručivanje u HoReCa kanalu

BINVEST APP pojednostavljuje i ubrzava Vaše narudžbe

Ovo jedinstveno rješenje, prilagođeno je za sve vrste mobilnih uređaja.

Danas je izuzetno bitno pratiti digitalne trendove, a mi smo se kao tvrtka oduvijek trudili maksimalno prilagođavati i biti u tijeku s tehnološkim inovacijama i napretkom. Zato smo se odlučili na Binvest APP koja je stvorena za brzo i jednostavno naručivanje, a samim time je olakšavajuća okolnost za kupce, koji su nam uvijek na prvom mjestu.

Tijekom kratkog testnog razdoblja ostvarili smo veliki broj narudžbi, a u budućnosti očekujemo da će veliki broj naših kupaca prepoznati prednosti ove aplikacije.

Binvest APP namijenjena je isključivo poslovnim korisnicima – HoReCa kanalu.

Kako funkcionira?

  1. PREUZMI APLIKACIJU IZ GOOGLE PLAY TRGOVINE ILI APP STORE.
  • PRIJAVI SE

Osobni profil – korisničko ime i lozinku kupac može zatražiti od supervizora, komercijaliste, osobno u nekoj od naših poslovnica ili putem mail adrese aplikacija@binvest-po.com

Mogućnost pristupa aplikaciji sa više mobilnih uređaja (vlasnik, konobar – osoba koja je zadužena za narudžbu).

  • PREGLEDAJ

Na zaslonu se otvara modul sa aktualnim novostima, kao i ostali moduli – katalozi, narudžba, poslovanje – u kojemu naši kupci u svako doba mogu provjeriti svoje financijsko stanje, stanje ambalaže kao i dogovorene uvjete poslovanja  te info.

  • NARUČI

Otvaranjem modula ,,Narudžba“ otvara se ponuda proizvoda s fotografijom, opisom i cijenom.

Aplikacija kupcu pruža mogućnost ,,filtriranja“ (najčešće naručivani proizvodi, proizvodi na akciji, novi proizvodi, kao i mogućnost filtriranja svake pojedine grupe proizvoda iz naše ponude) što olakšava cijeli proces traženja proizvoda po aplikaciji.  

Kao novi standard komunikacije, skraćuje se vrijeme narudžbe kao i prazan
hod konobara ili osoba koje naručuju jer ne moraju čekati komercijalistu za preuzimanje narudžbe ili pak osobno odlaziti u poslovnicu.