Cijela priča Esof flowers zasnovana je na čitavom timu stručnih ljudi

Vizija – Postati jedan od vodećih proizvođača cvijeća u Bosni i Hercegovini.

ESOF flowers zaposlio je mlade visokoobrazovane ljude, pružio im priliku da iskoriste svoj potencijal i time doprinesu jačanju naše zajednice.

Misija kompanije ESOF i novog projekta Esof flowers je dati ljudima priliku da obraduju i usreće svoje voljene uz pomoć cvijetnih aranžmana i programa iznenađenja. Podstaći ljudske mase na važnost ugodnog okruženja u kojem živimo kroz sadnju sezonskog cvijeća.

Svi zaposlenici firme ESOF moraju striktno poštovati etički kodeks poslovanja sadržan u univerzalnim vrijednostima, kao što su odgovornost, transparentnost, poštenje i čestitost.

Ljudi se sve više vraćaju prirodnim bogatstvima a cvijeće je odmor za dušu. Darivanje istog vjekovima predstavlja iskazivanje pažnje i ljubavi prema nježnijem spolu.

U ponudi možete pronači veliki izbor sezonskog cvijeća iz vlastite prizvodnje. Proizvodnja se odvija u kontrolisanim uvjetima plasteničke proizvodnje sa visokostručnim osobljem.

U  ponudi imaju i  najpopularnije vrste koje se uzgajaju na našim prostorima: Kadifice, petunije, pelergonije, lobelije, verbene, surfinije i druge vrste, lukovičasto cvijeće: tulipani, ljiljani i zumbuli. Pored toga, u ponudi imaju veliki broj lončanica različitih sorti i hibrida iz uvoza.

Sve vrste cvijeća posjeduju cerfikat o porijeklu i zdravstvenoj ispravnosti.

Pored cvijeća u mogućnosti su Vam ponuditi i usluge uređenja dvorišta ali i urbanih površina.

ESOF flowers možete naći na tri lokacije: Sarajevo, Zenica i Donji Vakuf.

U maloprodajnim objektima radi edukovano osoblje koje svakodnevno vodi brigu o cvijeću sa mnogo ljubavi.

Cvijeće možete naručiti i putem online SHOP -a

Za narudžbe iz inostranstva moguće su uplate putem Western union-a.

Sve informacije i narudžbe možete obaviti u inbox ili na broj telefona : 060/300-7157

Email: flowers@esof.ba

Kontakt telefon : +387 30 201 165