ESOF- ekološko održiva organska hrana ECO SUSTAINABLE ORGANIC FOOD

Koristeći prirodne blagodati čistog zraka, nezagađene zemlje i čiste vode, proizvodnja organskog voća i povrća je u potpunoj saglasnosti sa očuvanjem okoliša i prirode.

Firma ESOF, osnovana u januaru 2013. godine vrši proizvodnju, otkup i preradu voća i povrća. visoki standardi proizvodnje, odgovornost u poslovanju, integritet i profesionalnost, garantuju kvalitetan i siguran proizvod po konkurentnim cijenama.

Procesi proizvodnje i sistemi kontrole kvalitete proizvoda precizno su definisani i bazirani na implementaciji pravila i procedura certifikata kao što su Global Gap i International Food Standards (IFS) certifikat.

Infrastrukturni kapaciteti firme i tehnološka opremljenost su na zavidnom nivou te omogućavaju širok plasman proizvoda na svjetskom i domaćem tržistu. Svježi i zamrznuti asortiman, prilagođen sezonskoj potražnji, predstavlja odličan izbor za sve HORECA kupce.

Pakovanja proizvoda u rasponu od 125 g do 10 kg, Just in Time isporuka i konkurentne cijene garantuju zadovoljstvo kupaca i uspješnu saradnju.

ESOF d.o.o.

Donji Vakuf Ul. 770. Sbbr bb

70220 Donji Vakuf

Bosna i Hercegovina

Prodaja:

Tel.: +387 (0) 30 260 821

E-mail: sales@esof.ba