Hotel & Resort Restaurant – HERCEG Etno Selo Međugorje

 

Izgrađeno prije petnaestak godina i uz konstantan rad na ponudi doima se kao da ondje postoji i posluje odavno, a pažljivo osmišljenim konceptom i organizacijom poučan primjer koji turističku sliku Heregovine čini drugačijom nego jučer.

Kamene kuće sa Superior sobama (31) u bojama lavande, Hotel sa 40 standardn soba, dvoranama i vanjskim bazenom te prostrani restoran vizualno podijeljen u 4 cjeline tek su dio sadržaja HERCEG Etno sela Međugorje, koje je po organizaciji i funkciji horizontalni s četiri zvijezdice kategorije „Turističko naselje“. 

 

Tehnologija u službi autentičnosti

Svi tehnološki iskoraci i ukupan dojam turističkog naselja u skladu s visokim standardima hotelske industrije. Štaviše, 45 uposlenih djelatnika u funkciji je kvalitete usluge te gostoprimstva kao dobre mjere profesionalnosti i poznate hercegovačke gostoljubivosti.

 

Uz koncept upravo su kvalitetni kadrovi i minimalna fluktacija te poštivanje pravila struke zaslužni za uspješno funkcioniranje ovog naselja, te pohvale koje dobivamo u BiH, od gostiju i struke, ali i poslovnih partnera iz cijeloga svijeta. O svemu tome brine izvršni direktor HERCEG Etno sela Branimir Penava koji je od samih početaka uključen u osmišljavanje, realizaciju, a sada i stvarni život ovog turističkog naselja. 

 

Dosadašnji rezultati, interes velikih turooperatora i agencija privući će još veći broj gostiju, dodatni argument za novu razvojnu fazu. Izgradnja „SPA“ centra sa unutrašnjim bazenom i dodatni smještajni kapaciteti koji će također odrediti budućnost naselja te još povećati broj korporativnih i drugih skupova, kojima je HERCEG Etno selo i do sada bio domaćin.