Ivan Radomirović: Moji recepti nastaju spontano

Zapamtite, ako vas kuhinja ne izaziva, onda nešto ne radite kako treba.

Recite nam nešto o sebi?

Zovem se Ivan Radomirovic. Rođen sam 21. 10. 1993.godine i po struci sam kuvar.Zivim u selu Ratare pored Paracina. Nadavno sam i pokrenuo svoj profil o kuvanju na Instagramu, Facebook-u i You Tube platformi. Novi materijal izbacujem uvek kada mi to dozvoli vreme.

Kako ste počeli sa kuhanjem i otkud ljubav prema kulinarstvu? 

Ljubav prema kuhinji se rodila od 12. godine zivota. Stalno sam bio pored majke kada je spremala hranu i zavoleo taj proces. Pored toga, redovno sam pratio kuvarske emisije na TV-u, poput emisija Džejmija Olivera, Najdžele Loson, Gordona Remzija i slično…  I sasvim je logično što sam odlucio da upisem smer kulinarski tehničar u srednjoj školi.

Kako nastaju Vaši recepti, i kako ih prezentirate?

Moji recepti nastaju spontano.U svojoj glavi stvorim sliku onoga šta cu spremiti, a onda jednostavno to i uradim.Prezentujem ih putem svog Instagram naloga u vidu videa ili slika koje obavezno prati tekst recepta i postupka pripreme.

Najčešći izazovi u Vašem radu? 

Stalno se suočavam sa izazovima u ovom poslu, jer taj posao zauzima najveći deo mog života. Zapamtite, ako vas kuhinja ne izaziva, onda nešto ne radite kako treba. 😀

Šta najviše volite kuhati?

Najvise volim srpsku kuhinju, a naravno da poštujem i pripremam i jela drugih kuhinja. Kao sto mozete videti i na mom instagramu, tu ima svega – od italijanske kuhinje do nase kuhinje.

Planovi za dalji razvoj karijere u kulinarstvu?

Planovi za dalje: Jednistavno, ne razmisljam o tome. Trenutno radim u jednom lepom restoranu i tu mi je za sada dobro.  Ponekad se prepustim idejama, pa to bude možda neki kruzer ili neka druga zemlja, ali se ništa nije konkretno izdvojilo.

Poruka čitateljima.

Poruka za čitatelje: Volite to što radite i ne dozvolite da vas u tome ništa sputava. Ako niste srećni i ispunjeni, onda to promenite.