Izaberite pravog partnera: Kvalitetni proizvodi za vaš objekat

Hoteli su odavno više od mjesta samo za spavanje a restorani više od samog mjesta za jesti. Zbog toga je potrebno misliti na to kako će se gost osjećati prilikom boravka u hotelu ili restoranu. Prilikom posjete hotelu ili restoranu, svi gosti žele imati izvrsno iskustvo. Također, imajte na umu: Prvi dojam je i najvažniji.

Važno je misliti na udobnost. A udobnost svakom gostu, prilikom boravka u nekom od ugostiteljskih ili smještajnih objekata, može se obezbijediti samo korištenjem kvalitetnih proizvoda.

Izaberite pravog partnera za saradnju.

Gala Group je vodeći distributer Egger iverice, bijele tehnike, madraca, kreveta i okova renomiranih svjetskih proizvođača. Sve što vam treba da gost stekne dojam udobnosti. U idućoj godini imat će i novu kolekciju Egger 2020/2022

Glavne karakteristike poslovanja ove kompanju su kvalitetni proizvodi renomiranih evropskih proizvođača. Naravno, radi se i o vrhunskojusluzi koju pruža kompetentno i ljubazno osoblje, te je politika kompanije bazirana na individualanom pristupusvakom klijentu.

Poslovna politika je usmjerena u investiranju u proizvodnu djelatnost, modernizaciju i specijalizaciju proizvodnih programa. U postizanju ciljeva najvažnije je osoblje te profesionalno osposobljavanje kadrova.

Vizija

Vizija GalaGroup je, uz pomoć praćenja i kontinuiranoga uvođenja modernih tehnologija, zadržati kvalitetnu uslugu i mjesto među vodećim poduzećima za obradu finalnih drvnih materijala. Također, od velike je važnosti da najsnažnija poluga našeg uspjeha budu ljudi koji prepoznaju kvalitetu, dizajn, fleksibilnost i odgovornost poslovanja sve od pregovora do realizacije dogovorenog projekta.

Adresa: Put za Aluminij bb, 88 000 Mostar
Adresa izložbenog salona Gala Home: Ulica Bišće polje, 88 000 Mostar
Telefonski broj: +387 36 351 717
Fax: +387 36 352 528

https://galagroup.ba/