Jela s roštilja na jesenskom i zimskom meniju

Umaci sa začinima čine jela s roštilja toliko uzbudljivijim i privlačnijim. 

Posljednjih 18 mjeseci industrija restorana prošla je kroz „neviđenu“ promjenu, ali neke stvari ostale su iste. 

Mušterije će uvijek voljeti pileća krila i sličnu hranu koju mogu umakati u bogati i kvalitetni umak za roštilj. 

Dodavanjem začina i ljutine, umak čini mnoštvo različite hrane još ukusnijom. Savršen su dodatak jesenskim i zimskim menijima pogotovo za vrijeme praznika, odmaranja i drugih zabavnih aktivnosti. 

 

Istraživanja su pokazala da se roštilj nalazi na 56% menija svih restorana. Najpopularnija je piletina uz koju najčešće dođe neki od umaka. Samo vrijednost piletine skočila je na 133% prošle godine. Pored toga, zbog umaka su postali popularniji hamburgeri, sendviči, pileća krila, nuggeti i pileći prstići. 

Zbog svoje popularnosti neke industrije ograničile su količine umaka po čašici zbog zdravlja potrošača.  Zahvaljujući skoro svim jelima pržene piletine, umaci su ostali popularni na menijima, a sada postoji još više vrsta. 

Jela s roštilja još uvijek su najpopularnija, a zahvaljujući visokoj kvaliteti i zgodnim pakovanjima, uvijek mogu zadovoljiti želje gladnih klijenata bez obzira na temperaturu.