Kako se zove hotelska soba sa Jacuzzijem?

Privatni Jacuzzi je odličan način da se opustite dok ste u hotelu.

Bez obzira da li putujete poslovno ili ste na odmoru, Jacuzzi u sobi pruža vam oazu za opuštanje.

Sobe sa jacuzzijima

Hotelska soba koja ima jacuzzi ima različite nazive zavisno o hotelu. Inače se soba naziva po imenu jacuzzija. Na primjer, može se zvati „Apartman sa Jacuzzijem“. Oni su među najpopularnijim svjetskim brendovima za kade. Ako je kada od Whirlpoola, soba bi se mogla nazivati „Whirlpool Apartman“. Mogle bi imati i generični naziv, poput „hot tub apartman“.

Mnogi hoteli uključuju vrstu kreveta u ime sobe. U ovom slučaju, soba bi se mogla zvati „Kraljevska soba sa Jacuzzijem“ ili „Dvokrevetna kraljevska soba sa Jacuzzijem.“ Možete vidjeti i neke nazive poput „Deluxe soba s hidromasažnom kadom“.

Kako pronaći sobu sa Jacuzzijem

Dok tražite sobu, tražite i ove termine:

  • Hot tub / hidromasažna kada
  • Jacuzzi
  • Whirlpool

Neke sobe možda neće imati ‘Jacuzzi’ u nazivu. Na primjer, neki luksuzni apartmani za medene mjesece mogu imati hidromasažnu kadu, ali ne navesti to u imenu. U tim slučajevima, dobro je provjeriti sve ili pročitati pogodnosti koje dolaze uz sobu.

Rezervisanje Jacuzzi sobe

Kad rezervišete hotelsku sobu s hidromasažnom kadom, uvijek pročitajte listu pogodnosti na booking stranici. To će vam suziti rezultate pretrage kad radite online rezervaciju. Tako ćete brzo naći sobu s Jacuzzijem ili sličnim kadama.