Kilim – Konceptualni cafe restoran u Sarajevu

Prateći svjetske trendove i gastro ponudu koja se može pronaći u Kantonu Sarajevo, cafe restoran Kilim je uspio pronaći nešto drugačije i po tome se izdvojiti i biti drugačiji. 

Kilim je toliko uzbuđen da otvori svoja vrata svima. U potpunosti razumijemo da kroz cafe restoran prolaze mnogi koji dijele emocionalne, šaljive, poslovne i druge priče sa našim restoranom.

Konceptualni cafe restoran, jedinstven po ambijentu nalazi se na Ilidži na samoj obali rijeke Željeznice na putu koji vodi prema Hrasnici, smješten je u stambenoj zgradi „Ilidža River Building“ nadomak  glave saobraćajnice.

Ugodna atmosfera i izvrsna hrana ključ su sretnih gostiju, a za savršenu uslugu i ispunjenje svih gurmanskih želja, na raspolaganju svim posjetiocima stoji uvijek ljubazno Kilim osoblje koje će se pobrinuti da svaki obrok ostane u lijepom sjećanju.

Tako ćete u Kilimu pronaći neodoljive okuse Lavazza kafe, smoothie koje nećete sresti u drugim restoranima, slastice koje ste možda negdje i sreli, ali ovakve sigurno niste probali.

Kilim je konceptualni restoran osmišljen za apsolutno sve prilike koje zahtijevaju specifičan ambijent, atmosferu i uslugu, a sve začinjeno raznovrsnim i ukusnim menijem.

Bilo da dolazite samo na pauzu za doručak ili piće, poslovni sastanak, proslavu rođendana, porodični ručak ili romantičnu večeru, vjerujemo da će Kilim ispuniti Vaša očekivanja. Posjetite Cafe restoran „Kilim“ na adresi Hrasnička cesta 3, Ilidža.