Marija Njavro: Prekrasan prirodni ambijent i terasa na obali mora učinit će Vaš posjet restoranu Laguna nezaboravnim iskustvom

Restoran Laguna nalazi se na reprezentativnoj lokaciji u srcu Neuma na putu prema moru.

Intervju: Marija Njavro, Restoran Laguna Neum

Marija Njavro, studentica je četvrte godine poslovne ekonomije u Zagrebu, te se već dugi niz godina porodično bavim ugostiteljstvom kada joj obaveze to dopuste. Iako je zaljubljenik u kuhinju, njen opis posla je drugačiji. U slobodno vrijeme bavi se sportom, putuje i istražuje nova mjesta u ugostiteljstvu.

Za početak predstavite Restoran Laguna.

S obiteljskom tradicijom dužom od 20 godina restoran Laguna njeguje mediteransku kuhinju s naglaskom na riblje i talijanske specijalitete. Tradicionalne mesne okuse našim gostima nudimo pripremljene na moderan i jedinstven način. Posebna pažnja posvećena je odabiru vinske karte te kroz cijelu godinu nastojimo u suradnji sa lokalnim vinarima predstaviti promotivne ponude vina. Laguna je danas puno više od samog restorana. Usmjerenost na detalje i profesionalnost te spoj inovativnosti i tradicije oduševit će svakog gosta.

Šta sve nudi Restoran Laguna? Kako ste zadovoljni ovom sezonom uNeumu?

Našim gostima nudimo izbor jela od mesa, ribe, tjestenine, rižota, domaći kruh i posebnom pažnjom rađene deserte. Posebna pažnja posvećena je odabiru vinske karte te kroz cijelu godinu imamo promotivne ponude poznatih vinara. Zahvaljujući našim vrhunskim kuharima ugodit ćemo i najzahtjevnijim gurmanima. Sezona je iz godine u godinu sve bolja jer Laguna postaje nezaobilazna destinacija u Neumu. Uz naše stalne goste svakodnevno upoznajemo nova lica koji su tu prvi put po preporuci lokalnog stanovništva, društvenih mreža i recenzija. Nastojimo ostaviti dobar trag i zasad u tome uspijevamo. 

Što današnji gosti traže i zbog čega će se idući put poželjeti vratiti?

Današnji gosti traže puno više od dobre hrane, traže cjelovito iskustvo. Žele individualan pristup te cijene lijepo uređen ambijent, dekoracije i samu uslugu. Žele se osjećati cijenjeno, te istodobno žele da se ispune njihova očekivanja. Gosti se prvenstveno vraćaju jer se trudimo biti najbolji u svakom segmentu ugostiteljstva. Pristup gostu je jako bitan, ali hrana ipak predstavlja najvažniji faktor. Cilj nam je da se gosti osjećaju dobrodošlo, te da izgradimo odnos kako bi se opet poželjeli vratiti.

Šta je to što Restoran Laguna izdvaja od ostalih? Da li postoji neko jelo po kojem ste prepoznatljivi?

Priprema jela od najboljih namirnica koje dobavljamo od OPG-ova iz okolice Neuma, domaće maslinovo ulje, svježa riba stiže s koča, meso provjereno visoke kvalitete i podrijetla. Svježa, tek ulovljena riba čini naš meni prepoznatljivim. Prekrasan prirodni ambijent i terasa na obali mora učinit će Vaš posjet restoranu Laguna nezaboravnim iskustvom.

Želja nam je da se svi osjećaju dobrodošlo i da svako nepce pronađe nešto za sebe. Brzi zalogaj uz vino na čaše ili večera u više sljedova od koje će titrati sva osjetila – što god poželite naš stručni tim provodi u djelo. Organiziramo sve vrste personaliziranih proslava i domjenaka te poslovne evente. Na Vaš upit šaljemo prijedloge menija te dogovaramo sve druge detalje individualno bilo za privatnu proslavu, bilo za poslovni domjenak. Laguna je prepoznatljiva po ribljim specijalitetima.

Na kojoj lokaciji Vas možemo pronaći?

Restoran Laguna nalazi se na reprezentativnoj lokaciji u srcu Neuma na putu prema moru. Interijer je ugodan, topao i moderan, a boravak na terasi pruža predivan pogled na zelenilo i more. 

Za kraj, ostavite poruku za naše čitaoce.

Za kraj želim se zahvaliti na prilici da predstavimo Lagunu čitateljima. Također bi poručila čitateljima i gostima da imaju malo više strpljenja i razumijevanja jer je jako puno truda uloženo u pripremanje jela, a poneke greške se nažalost ne mogu izbjeći. Ukoliko ste u potrazi za ribljim specijalitetima – čekamo Vas!