NOVI BROJ SPECIJALIZIRANOG ČASOPISA ZA HOTELIJERSTVO I UGOSTITELJSTVO – HUBiH
Naslovnica: Neno Svjetlanović
Zadnja stranica: Gastro-Professional
U novom martovskom izdanju časopisa HuBIH možete između ostalog pročitati:
Intervju: Neno Svjetlanović, razgovarali smo o učešću na prvom HuBiH masterclass događaju u Bosni i Hercegovini;
Upoznajte Gastro-Professional – Vaš partner u opremanju ugostiteljskih objekata;
Chef Deni Srdoč u aprilu u Rijeci otvara vinski bistro Hidden.
Pogledajte izvještaj sa prvog HuBiH masterclass događaja koji je okupio preko 250 učesnika iz gastro svijeta;
Johnnie Walker pokreće veliku akciju pošumljavanja u BiH. “Keep Walking. Keep Planting.” – Boreas
Riječ stručnjaka: Nije lako biti menadžer restorana – Snježana Gagić Jakirović
Intervju: Andrej Malić – Edukator na prvom HuBiH masterclass događaju u Bosni i Hercegovini.
Intervju: Almir Mukaca – Moramo shvatiti da BiH ima jednu od najboljih kuhinja na svijetu. Almir nam predstavlja i novi objekat u Sarajevu Arigatô Sushi Bar
Vinarija Čitluk – pažljivo stvara vrhunska vina iz Hercegovine
Saznajte koja su to jednostavna pravila dobre usluge za klijente u restoranu, te trebate li birati lokalni izvor hrane za vaš restoran?
Mostarski gastro dragulj – URBAN taste of orient URBAN taste of orient
Ljubica Radan: „Bilo mi je veliko zadovoljstvo da učestvujem na prvom „HUBiH materclass“ događaju i da imam priliku da prenesem svoja znanja i strast o vinu“ LJubica Radan
Na kraju uspješnog nastupa delegacije BiH na sajmu ITB Berlin, USAID potpisao inovativne ugovore s kompanijama Expedia i Tripadvisor – USAID Bosnia and Herzegovina
GALA HOME MOSTAR – Kreativne ideje i vrhunska kvaliteta na jednom mjestu!
Aščinica ASDŽ u srcu Baščaršije.
Ponosni smo medijski sponzor – Sarajevo tourism summit 2023, 26. i 27. April 2023. godine – Sarajevo Tourism Summit
Više pogledajte u online izdanju časopisa