UŽIVAJTE U PRIVATNOM LUKSUZU BRAZILA

Kada se radi o odmorima i putovanjima, neki biraju svoju destinaciju zbog veličanstvenih pogleda, dok se drugi radije okreću dekoraciji hotelske sobe…

Ipak, sa ciljem stvaranja savršene kombinacije obe ove strane, veličanstveni posed u Brazilu će vam ponuditi i vaš lični vodopad. Smeštena u sred Atlantik šume u Brazilu, ova ultra šik vikendica koja se može iznajmiti, opčiniće svakog putnika namernika i gosta. Ona sadrži dve spavaće sobe i dva kupatila, a idealna je za grupu od šest osoba. Svaka od dve spavaće sobe dolazi sa predimenzioniranim udobnim krevetima i minimalističkim komadima nameštaja koji su akcentovani podovima od tamnog drveta. Kuhinja i dnevni boravak su komforni i gostoljubivi, koliko god se to od njih može očekivati.

Ipak, u eksterijeru ove vikendice se nalazi ono što će vas zauvek očarati – sam posed ima pristup prirodnom bazenu i privatnim vodopadu, odmah iza ugla. Kako kažu vlasnici ovog poseda, ovde se možete kupati u besprekorno čistoj vodi prirodnog bazena, uživati u samom srcu šume, jesti banana koje ste sami ubrali, sprijateljiti se sa majmunima i plavim leptirićima.

Jedna noć u ovoj vili koštaće vas oko 1.800 dolara, a možete je rezervisati preko Airbnb sajta.

www.luxlife.rs