Novosti
Hotelijerstvo & ugostiteljstvo
Snježana Gagić: Nije lako biti menadžer restorana
Menadžer treba da prati kakva je reputacija restorana Piše: dr. Snježana Gagić, profesor, konsultant i trener agencije za edukaciju ugostitelja „Five Star Experience“ Pre neki
FINO je vaš razlog za osmijeh u domaćinstvu!
FINO je premium međunarodni brend u domaćinstavu sa širokim asortimanom proizvoda, koji pokriva sve osnovne potrebe potrošača u domaćinstvu sa kvalitativnim i inovativnim proizvodima. FINO
Brand s tradicijom dužom od 125 godina
Početak organiziranog punjenja Sarajevskog kiseljaka u boce veže se za 1891. godinu. Prirodna mineralna voda Sarajevski kiseljak izvire iz dubine od 150 do 300 metara,
Gdje pronaći odgovarajuću fitnes opremu specijalno za hotele?
Kao i ostale grane industrije hotelijerstvo se mora prilagoditi kulturnim različitostima. Takođe, mora biti u toku sa očekivanjima koja gosti imaju od boravka. Različite generacije
Neno Svjetlanović – NenoCooks: Informatičar koji uz kuhanje i objave na instagram profilu nasmijava region
Edukator na prvom HUBiH masterclass-u u Sarajevu Intervju: Neno Svjetlanović, IT stručnjak, tiktoker U našoj zemlji, kao uostalom i svugdje u svijetu, veoma su popularne
MEGGLE Krem juhe – Inovacija inspirirana potrebom modernog potrošača
MEGGLE BH Krem juhe dolaze u 2 formata (500g i 1kg) i 3 neodoljiva okusa: gljive, paradajz i povrće, a najbolje od svega je da