Skip to content
  • +387 65 157 245
  • marketing@sfera.ba
  • Čevrina 9A, Mostar
Facebook-f Instagram
  • Home
  • O nama
  • Novosti
  • Intervjui
  • Priče
  • Naši saradnici
  • Zanimljivosti
  • HUBIH EVENTI
    • KONFERENCIJA I MASTERCLASS 2025
      • MASTERCLASS 2025
      • KONFERENCIJA HUBIH 2025
      • IZVJEŠTAJ MASTERCLASS 2025
    • SAJAM 2024
      • PREDAVAČI MASTERCLASS
      • PREDAVAČI KONFERENCIJA
      • COOKING SHOW STEVO KARAPANDŽA
      • IZLAGAČI SAJAM 2024
      • IZVJEŠTAJ 2024
    • SAJAM I KONFERENCIJA 2023
      • EDUKATORI
      • IZLAGAČI
      • IZVJEŠTAJ
    • MASTERCLASS-OVI I EDUKACIJE 2023
      • Edukatori
      • IZVJEŠTAJ
  • Časopis
  • Kontakt
Menu
  • Home
  • O nama
  • Novosti
  • Intervjui
  • Priče
  • Naši saradnici
  • Zanimljivosti
  • HUBIH EVENTI
    • KONFERENCIJA I MASTERCLASS 2025
      • MASTERCLASS 2025
      • KONFERENCIJA HUBIH 2025
      • IZVJEŠTAJ MASTERCLASS 2025
    • SAJAM 2024
      • PREDAVAČI MASTERCLASS
      • PREDAVAČI KONFERENCIJA
      • COOKING SHOW STEVO KARAPANDŽA
      • IZLAGAČI SAJAM 2024
      • IZVJEŠTAJ 2024
    • SAJAM I KONFERENCIJA 2023
      • EDUKATORI
      • IZLAGAČI
      • IZVJEŠTAJ
    • MASTERCLASS-OVI I EDUKACIJE 2023
      • Edukatori
      • IZVJEŠTAJ
  • Časopis
  • Kontakt
Intervjui

Poslastičarstvo nije samo priprema kolača, već je to zapravo jedan veliki čvor u kome se spajaju umetnost, nauka i emocija.

Balans između tradicionalnog i modernog je zapravo umjetnost, kad to kažem mislim na zadržavanje osnove ali bez straha da se to transformiše. Intervju: Marko Kaličanin,

Pročitaj više...
Intervjui

Restoran Tomasi je mjesto gdje se hrana voli i slavi, svaki zalogaj ima svoju priču

Naš tim želi da svaki gost osjeti toplinu, pažnju i posvećenost u svakom detalju od odabira namirnica, preko kreacije jela, do atmosfere u restoranu. Vjerujemo

Pročitaj više...
Intervjui

Amir Sidran: Uspjeh dolazi onima koji imaju snagu volje da strpljivo čekaju na njega

Samo sretan radnik može učiniti gosta sretnim. Intervju: Amir Sidran, Direktor Prodaje i Marketinga hotela Mövenpick Sarajevo U svijetu hotelijerstva, gdje su doživljaj i detalji

Pročitaj više...
Intervjui

Backyard – spoj industrijskog šarma i topline u srcu grada

„Željeli smo atmosferu koja izaziva emocije i detalje koji se pamte, prostor koji postaje iskustvo koje se pamti“ Intervju: Lejla Baraković, dizajnerica interijera Lejla Baraković,

Pročitaj više...
Intervjui

Sezona, kreativnost i savršen balans: hotelska kuhinja kroz oči šefa

Kuhinja je srce hotela, a svaki gost putuje kroz okuse koje stvaramo s ljubavlju. Intervju: Sedad Dželilović, šef kuhinje i F&B menadžer u Movenpick hotel

Pročitaj više...
Intervjui

Saudin Kahrica: Praktični rad u kuhinji oblikuje buduće profesionalce

Teorijsko znanje daje osnovu, ali kroz praktičan rad mladi kuhari uče preciznost, tehniku, kreativnost i brzinu neophodnu u stvarnom radu. Intervju: Saudin Kahrica, Dipl. edukator

Pročitaj više...
« Prethodna Naredna »
bijeli logo

Specijalizirani portal o hotelijerstvu i ugostiteljstvu Bosne i Hercegovine

  • +387 65 157 245
  • marketing@sfera.ba
  • Čevrina 9A

Najnovije vijesti iz svijeta hotelijerstva i ugostiteljstva u BiH

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER!

All Rights Reserved Sfera d.o.o.

  • Home
  • O nama
  • Novosti
  • Intervjui
  • Priče
  • Naši saradnici
  • Zanimljivosti
  • HUBIH EVENTI
    • KONFERENCIJA I MASTERCLASS 2025
      • MASTERCLASS 2025
      • KONFERENCIJA HUBIH 2025
      • IZVJEŠTAJ MASTERCLASS 2025
    • SAJAM 2024
      • PREDAVAČI MASTERCLASS
      • PREDAVAČI KONFERENCIJA
      • COOKING SHOW STEVO KARAPANDŽA
      • IZLAGAČI SAJAM 2024
      • IZVJEŠTAJ 2024
    • SAJAM I KONFERENCIJA 2023
      • EDUKATORI
      • IZLAGAČI
      • IZVJEŠTAJ
    • MASTERCLASS-OVI I EDUKACIJE 2023
      • Edukatori
      • IZVJEŠTAJ
  • Časopis
  • Kontakt
  • Toggle website search
Type your search