Skip to content
  • +387 65 157 245
  • marketing@sfera.ba
  • Čevrina 9A, Mostar
Facebook-f Instagram
  • Home
  • O nama
  • Novosti
  • Intervjui
  • Priče
  • Naši saradnici
  • Zanimljivosti
  • HUBIH EVENTI
    • KONFERENCIJA I MASTERCLASS 2025
      • MASTERCLASS 2025
      • KONFERENCIJA HUBIH 2025
      • IZVJEŠTAJ MASTERCLASS 2025
    • SAJAM 2024
      • PREDAVAČI MASTERCLASS
      • PREDAVAČI KONFERENCIJA
      • COOKING SHOW STEVO KARAPANDŽA
      • IZLAGAČI SAJAM 2024
      • IZVJEŠTAJ 2024
    • SAJAM I KONFERENCIJA 2023
      • EDUKATORI
      • IZLAGAČI
      • IZVJEŠTAJ
    • MASTERCLASS-OVI I EDUKACIJE 2023
      • Edukatori
      • IZVJEŠTAJ
  • Časopis
  • Kontakt
Menu
  • Home
  • O nama
  • Novosti
  • Intervjui
  • Priče
  • Naši saradnici
  • Zanimljivosti
  • HUBIH EVENTI
    • KONFERENCIJA I MASTERCLASS 2025
      • MASTERCLASS 2025
      • KONFERENCIJA HUBIH 2025
      • IZVJEŠTAJ MASTERCLASS 2025
    • SAJAM 2024
      • PREDAVAČI MASTERCLASS
      • PREDAVAČI KONFERENCIJA
      • COOKING SHOW STEVO KARAPANDŽA
      • IZLAGAČI SAJAM 2024
      • IZVJEŠTAJ 2024
    • SAJAM I KONFERENCIJA 2023
      • EDUKATORI
      • IZLAGAČI
      • IZVJEŠTAJ
    • MASTERCLASS-OVI I EDUKACIJE 2023
      • Edukatori
      • IZVJEŠTAJ
  • Časopis
  • Kontakt
Intervjui

Antonio Radoš: Kuhinja nije vojska, to je živi organizam

Scena je u tranziciji, ali ono što je čini posebnom jeste duh grada i emocija koju prenosi kroz svoju hranu. Intervju: Antonio Radoš, chef Kulinarski

Pročitaj više...
Intervjui

Hatidža Ljajić: Nisam pravila planove, pravila sam kolače

“Kad radiš iz ljubavi, život ti sam postavi sto pun prilika“ – priča Hatidže Ljajić, slastičarke iza brenda Torte Tortice Sani Intervju: Hatidža Ljajić, osnivačica

Pročitaj više...
Intervjui

Nemanja Petrović: Zdrava poslastica zahtijeva znanje, posebnu organizaciju i odgovornost

Nemanja Petrović otkriva kako nastaje pravi zdrav kolač – a u nastavku donosimo recept za zdravu tortu Lola. Razgovor sa: Nemanja Petrović, slasltičar U posljednjih

Pročitaj više...
Intervjui

Mladi talenat, svjetski standardi: Stefan Terek i njegova kulinarska avantura

Od prve kuhinje kod bake do stažiranja u restoranu sa dvije Michelinove zvjezdice – put jednog mladog kuhara kroz inovacije, tradiciju i internacionalne kuhinje. INTERVJU:

Pročitaj više...
Intervjui

Amir Žuga: Volim spajati okuse iz različitih dijelova svijeta i stvarati jela koja ljudi pamte

Mladi bh. chef Amir Žuga otkriva kako tradicija i kreativnost mogu ići ruku pod ruku u modernoj kuhinji. Intervju: Amir Žuga, chef Mlad i talentiran,

Pročitaj više...
Intervjui

Dizajn koji ne podliježe trendovima: Restoran Milunka potpisuje Dvougao Arhitektura

“Ne držimo se jednog stila – stvaramo bezvremenski ambijent u kojem se korisnici osjećaju prijatno“ Intervju: Tamara Subotić Kovačević i Aleksandar Granolić, Dvougao arhitektura Kada

Pročitaj više...
« Prethodna Naredna »
bijeli logo

Specijalizirani portal o hotelijerstvu i ugostiteljstvu Bosne i Hercegovine

  • +387 65 157 245
  • marketing@sfera.ba
  • Čevrina 9A

Najnovije vijesti iz svijeta hotelijerstva i ugostiteljstva u BiH

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER!

All Rights Reserved Sfera d.o.o.

  • Home
  • O nama
  • Novosti
  • Intervjui
  • Priče
  • Naši saradnici
  • Zanimljivosti
  • HUBIH EVENTI
    • KONFERENCIJA I MASTERCLASS 2025
      • MASTERCLASS 2025
      • KONFERENCIJA HUBIH 2025
      • IZVJEŠTAJ MASTERCLASS 2025
    • SAJAM 2024
      • PREDAVAČI MASTERCLASS
      • PREDAVAČI KONFERENCIJA
      • COOKING SHOW STEVO KARAPANDŽA
      • IZLAGAČI SAJAM 2024
      • IZVJEŠTAJ 2024
    • SAJAM I KONFERENCIJA 2023
      • EDUKATORI
      • IZLAGAČI
      • IZVJEŠTAJ
    • MASTERCLASS-OVI I EDUKACIJE 2023
      • Edukatori
      • IZVJEŠTAJ
  • Časopis
  • Kontakt
  • Toggle website search
Type your search