Novosti
Hotelijerstvo & ugostiteljstvo
Željko Tomić: Ljubav prema kuhanju imam od kad znam za sebe
Najviše volim raditi mesne, riblje i sve ostale vrste rolada u kombinaciji sa umacima Piše: Željko Tomić, kuhar Kratku proču kuhara Željka pročitajte u nastavku
Sedad Dželilović: Šef kuhinje prije svega treba biti jedan dobar psiholog
Dok nisam bio postavljen na ovu poziciju mislio sam da je šefu jedan od lakših zadataka na poslu, međutim, dobro sam se pokajao za to
Mirza Merdžanić: Za napredak koktel scene bitna je edukacija osoblja i gostiju
Sve je više i onih koji bi željeli naučiti napraviti par koktela, kako zbog sebe tako i zbog želje da svoje prijatelje ugoste na drugačiji
Dragan Šljivić: Najviše volim pripremati morsku ribu
Pored mnogo odricanja, teškog rada, puno provedenog vremena u zadimljenim i neuslovnim prostorima, ako nema ljubavi prema ovom poslu sve je uzalud. Intervju: Dragan Šljivić,
Denis Vlahovac: Radim isključivo originalne koktele
Intervju: Denis Vlahovac, koktel majstor Denis Vlahovac rođen je 1989. godine u Pakracu, a odrastao u Daruvaru gdje je i završio srednju školu prije selidbe
NOSTRO – Projektovanje enterijera; Neka vaš prostor priča vašu životnu priču
Kompanija Nostro svoje poslovanje razvija u nekoliko pravaca od kojih jedan segment obuhvata proizvodnju i razvoj novih modela tapaciranog namještaja, a drugi uređenje svih vrsta