Skip to content
  • +387 65 157 245
  • marketing@sfera.ba
  • Čevrina 9A, Mostar
Facebook-f Instagram
  • Home
  • O nama
  • Novosti
  • Intervjui
  • Priče
  • Naši saradnici
  • Zanimljivosti
  • HUBIH EVENTI
    • KONFERENCIJA I MASTERCLASS 2025
      • MASTERCLASS 2025
      • KONFERENCIJA HUBIH 2025
      • IZVJEŠTAJ MASTERCLASS 2025
    • SAJAM 2024
      • PREDAVAČI MASTERCLASS
      • PREDAVAČI KONFERENCIJA
      • COOKING SHOW STEVO KARAPANDŽA
      • IZLAGAČI SAJAM 2024
      • IZVJEŠTAJ 2024
    • SAJAM I KONFERENCIJA 2023
      • EDUKATORI
      • IZLAGAČI
      • IZVJEŠTAJ
    • MASTERCLASS-OVI I EDUKACIJE 2023
      • Edukatori
      • IZVJEŠTAJ
  • Časopis
  • Kontakt
Menu
  • Home
  • O nama
  • Novosti
  • Intervjui
  • Priče
  • Naši saradnici
  • Zanimljivosti
  • HUBIH EVENTI
    • KONFERENCIJA I MASTERCLASS 2025
      • MASTERCLASS 2025
      • KONFERENCIJA HUBIH 2025
      • IZVJEŠTAJ MASTERCLASS 2025
    • SAJAM 2024
      • PREDAVAČI MASTERCLASS
      • PREDAVAČI KONFERENCIJA
      • COOKING SHOW STEVO KARAPANDŽA
      • IZLAGAČI SAJAM 2024
      • IZVJEŠTAJ 2024
    • SAJAM I KONFERENCIJA 2023
      • EDUKATORI
      • IZLAGAČI
      • IZVJEŠTAJ
    • MASTERCLASS-OVI I EDUKACIJE 2023
      • Edukatori
      • IZVJEŠTAJ
  • Časopis
  • Kontakt
Intervjui

Boro Todorović u svojoj knjizi ‘Umjetnost restoranskog poslovanja’ otkriva ključne principe za održiv i profitabilan restoran

“Ako si otvorio restoran iz ljubavi, to nije dovoljno — moraš znati kako ga voditi” Intervju: Boro Todorović Boro Todorović jedan je od najistaknutijih profesionalaca

Pročitaj više...
Intervjui

Armin Hadžić: EZZA je nastala kao vizija, a danas je primjer da vizija može postati brend

„Moja preporuka je da budete jedinstveni i originalni u svome konceptu. Kvaliteta je jedino što vam pruža sigurnost i pokazuje vam pravi put ka uspjehu.“

Pročitaj više...
Intervjui

Luka Kraljević: Ne gradim samo jelo – čuvam i promovišem kulturu

„Svako jelo koje pripremim, za mene je nova lekcija“ Intervju: Luka Kraljević, chef U vremenu kada gastronomija sve više postaje prostor susreta tradicije i savremenih

Pročitaj više...
Intervjui

Ante Vukadin, MasterChef pobjednik: „Budućnost gastronomije u BiH ovisi o znanju, strasti i upornosti“

Učite, upijajte sve — pa i od loših majstora. S vremenom dolazi i zarada. Intervju: Ante Vukadin, Chef Nakon trijumfa u MasterChefu, Ante Vukadin se

Pročitaj više...
Intervjui

Bezdan 21 Mjesto gdje se autentičnost susreće s vrhunskim gastronomskim doživljajem

Za nas, vino je mnogo više od pića – to je izraz stava, odnosa prema zemlji i ljudima. Intervju: Mario Tolić, sommelier U srcu Hercegovine,

Pročitaj više...
Intervjui

Tanjir postane potpis, kulinarski rukopis koji se prepoznaje kao Gucci ili Pikaso

„Za mene je kuhanje način da ispričam priču – kroz mirise, ukuse i emociju koja ostaje dugo nakon posljednjeg zalogaja.” Intervju: Saša Stanivuković, chef Za

Pročitaj više...
« Prethodna Naredna »
bijeli logo

Specijalizirani portal o hotelijerstvu i ugostiteljstvu Bosne i Hercegovine

  • +387 65 157 245
  • marketing@sfera.ba
  • Čevrina 9A

Najnovije vijesti iz svijeta hotelijerstva i ugostiteljstva u BiH

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER!

All Rights Reserved Sfera d.o.o.

  • Home
  • O nama
  • Novosti
  • Intervjui
  • Priče
  • Naši saradnici
  • Zanimljivosti
  • HUBIH EVENTI
    • KONFERENCIJA I MASTERCLASS 2025
      • MASTERCLASS 2025
      • KONFERENCIJA HUBIH 2025
      • IZVJEŠTAJ MASTERCLASS 2025
    • SAJAM 2024
      • PREDAVAČI MASTERCLASS
      • PREDAVAČI KONFERENCIJA
      • COOKING SHOW STEVO KARAPANDŽA
      • IZLAGAČI SAJAM 2024
      • IZVJEŠTAJ 2024
    • SAJAM I KONFERENCIJA 2023
      • EDUKATORI
      • IZLAGAČI
      • IZVJEŠTAJ
    • MASTERCLASS-OVI I EDUKACIJE 2023
      • Edukatori
      • IZVJEŠTAJ
  • Časopis
  • Kontakt
  • Toggle website search
Type your search